pawelwit Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam cenne pytanie! :D Obecnie przymierzam sie do przesiadki na nowego kompa. Bardzo sie podjaralem i chcialbym kupic plytke DFI LanParty Ultra II B, ale nie mam pojecia gdzie w pobilzu Olsztyna (wliczajac W-wa i Gd-sk) moglbym ja sobie nabyc. :P Co gorsze w internecie tyz jak narazie bida :( z tymi kartami. :evil: Mysle od Bartonie 2500+, :mrgreen: tylko n ie wiem jaki RAMki bylyby najlepsze. :?: W totka nie wygralem wiec stosunek cena/jakosc tez nie jest mi obojetny. Co sadzicie jezeli przy braku tej plyty zakupie Gigabyte GA-7N400 Pro2, bo na Gigabyte 7NNXP to troche za duzo trzeba wydac? :oops: Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwit Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Wiecie co?! Przypadkiem znalazlem ja na www.sirus.pl :lol: :D :lol: - dzieki o panie!!! Moze ktos wie, gdzie znalazlbym ja taniej? Ale i tak przydalaby mi sie pomoc do dobrania do niej podzespolow. Tzn: mam juz Radka 9600pro Gigabyta - byla promocja i jestem z niej rad, monitor Samsunga 795MB i kilka dupereli ze starego kompa. Szukam natomiast szanujacych sie pamieci, atrakcyjne obudowy i dobrego zasilacza oraz opini o Bartku 2500+ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 skoro ci zalezy na kasie to wez sobie dfi infinty to samo a bez zbednych dupereli. co ci zostanie z roznicy pomiedzy lanparty a infinity to doloz do procka bartona mobile. do tego hynixy i mozesz walczyc o "wmordejezyste" fsb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 chcesz moge ci zalatwic DFI Lan Party 530zl albo Infinity 410zl odrazu z nowym biosikiem :) wgranym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 cena troche nie tego.. gdzieś widziałe infinity po 360PLN sam się szykuje na zmianę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam wszystkich. Ja polecam stronkę www.kupujemy.pl . czasami można znaleźć coś na niej taniego. Wpisz DFI i zobacz czy te ceny Cię zatysfakcjonują. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...