Skocz do zawartości
pawelwit

LanParty mile widziane

Rekomendowane odpowiedzi

Mam cenne pytanie! :D

Obecnie przymierzam sie do przesiadki na nowego kompa.

Bardzo sie podjaralem i chcialbym kupic plytke DFI LanParty Ultra II B, ale nie mam pojecia gdzie w pobilzu Olsztyna (wliczajac W-wa i Gd-sk) moglbym ja sobie nabyc. :P Co gorsze w internecie tyz jak narazie bida :( z tymi kartami. :evil:

Mysle od Bartonie 2500+, :mrgreen: tylko n ie wiem jaki RAMki bylyby najlepsze. :?:

W totka nie wygralem wiec stosunek cena/jakosc tez nie jest mi obojetny. Co sadzicie jezeli przy braku tej plyty zakupie Gigabyte GA-7N400 Pro2, bo na Gigabyte 7NNXP to troche za duzo trzeba wydac? :oops:

Dzieki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co?!

Przypadkiem znalazlem ja na www.sirus.pl :lol: :D :lol: - dzieki o panie!!! Moze ktos wie, gdzie znalazlbym ja taniej?

Ale i tak przydalaby mi sie pomoc do dobrania do niej podzespolow. Tzn: mam juz Radka 9600pro Gigabyta - byla promocja i jestem z niej rad, monitor Samsunga 795MB i kilka dupereli ze starego kompa.

Szukam natomiast szanujacych sie pamieci, atrakcyjne obudowy i dobrego zasilacza oraz opini o Bartku 2500+

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro ci zalezy na kasie to wez sobie dfi infinty to samo a bez zbednych dupereli. co ci zostanie z roznicy pomiedzy lanparty a infinity to doloz do procka bartona mobile. do tego hynixy i mozesz walczyc o "wmordejezyste" fsb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi