Monkas Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Hej ludziska dlaczego windows nie oczyszcza mi pamieci. Windows xp jest swiezo instalowany . Po pieciu minutach grania wyskakuje mi komunikat, ze jest za malo pamieci i windows musi cos tam stworzyc (doswiadczeni beda wiedziec o co chodzi) niestety niemoge sobie pograc przez ten skecz, za pomoc DZIEKUJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 TO nie jest pamięć tylko plik wymiany, masz mało ramu i windows laduje do pamięci wirtualnej czyli swapa. Co z tym zrobić - poszukać jak ustawić swapa bło milion razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Niemoge nigdzie znalezc. ja wogule niewiem jak uruchomic tego swapa. Pierwszy raz o tym slysze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Panel sterowania > System > Zaawansowane > Pamięć wirtualna Jeśli masz więcej partycji to usuń z partycji systemowej i wrzuć na drugą. Rozmiar początkowy i końcowy ten sam 1,5 x ilość ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...