Goofy Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Wiatam. W domu pojawił się telewizor 100Hz, chciałem do niego podłączyć kompa ale niestety nie mogę TV out przstawić na inną czestotliwość niż 60Hz. KArta to MX440, sprawdzałem TVToole'em i dalej nic nie da się wymusić takiego trybu, strery nowe. Czy ktoś wie jak to ustawić bo szkoda się męczyć jak są takie mozliwości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 LOOOOOOL ale podpis :P "Kto pyta jest głupcem pięć minut, Kto nie pyta pozostaje nim całe życie." Zgadzam sie w 100 procentach. Dopisz sobie jeszcze "Szukajka nie gryzie" :D SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam, że "Szukajka nie gryzie" to wiem bo sprawdziłem :). Niestety nic nie znalazłem, jedynie pytania bez odpowiedzi... Więc może ktoś wie jak ustawić 100Hz na TVout?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam, że "Szukajka nie gryzie" to wiem bo sprawdziłem :). Niestety nic nie znalazłem, jedynie pytania bez odpowiedzi... Więc może ktoś wie jak ustawić 100Hz na TVout?? http://www.eetasia.com/ARTICLES/2002APR/20...DSP_MPR_TAC.PDF slabo szukales... "zadawanie pytan skraca zycie...tym bardziej jesli odpowiedz masz przed nosem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...