peter_mason Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 19" IIYAMA LS902UT VISION MASTER 1451 Czy ktos z was ma taki monitor? co o nim myslicie ? czy warto go kupic, a moze jest cos lepszego w cenie do 1200zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili^^ Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 he... ja go używam od 3 miesięcy zważywszy cenę jaką za niego zapłaciłem to jest ok, ale ma sporo wad: - nie najlepsza geometria - nie za specjalna ostrość na 1280x1024/85Hz... przy 75Hz jes naprawde ładnie... nie sprawdzałem na innej karcie (radeon 9200) - bardzo słaba warstwa antyrefleksyjna na kineskopie (duże odbicia światła) - męczy oczy - dopiero jak założyłem filtr to jest idealnie pod tym względem - problemy ze sterownikami - niby założyłem oryginalne, ale np. w 1152x864 max. miałem 85Hz... dopiero jak dałem domyślne windowsa to bez kłopotu wskoczył na 100Hz... no ale to może problem z moim oprogramowaniem ogólnie po założeniu filtru (polaroid AG400 z allegro za 40zeta) i jeśli wziąć pod uwagę cenę (520 pln) to raczej udany zakup... ps. nie wiem gdzie zamieżasz kupować, ale można dostać nówki tyle że leżaki magazynowe - taki właśnie jest mój... różni się tylko tym, że gwarancja jest na rok czasu a nie na 3, a rok produkcji 2002... jest tego pełno na allegro a jak nie to w wawie na giełdzie komputerowej po 510 zeta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...