biem Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam wszystkich jestem na etapie kupowania telewizora 29" wybieram z posród trzech marek panasonic sony i tchomson jesli ktoś może mi cos poradzic to ser dzieki przewiduje wydać ok 3000 zł .pozdrawiam - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Zmartwie Cie biem- zadalem podobne pytanie, lecz niestety chodzilo mi o tv 29' do 2000zl, niestety nie otrzymalem odp :( Wiec wciaz niewiem co bym mogl do konc akupic, ale Tobie zycze powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Idźcie sobie Panowie na www.elektroda.pl Tam na RTV forum napewno ktoś udzieli Wam odpowiedzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...