TyBiAs Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a no wiec tak :) Co jest lepsze, najnowsze stery audio z pakietu NFORCE czy Alsa? Apropo NV to podczas instalacji wywala mi ze mam nie unloadowany modul nv, jak go wylaczyc? :P probowalem modprobe -r to mowi ze kernel nie ma mozliwosci unloadowania modulow? :? Pisze ze najprostsza metoda jest zrebootowanie, a po rebootcie to samo :P HELP :P Musze zgrac z kaset audio sciezki na dysk, skompilowalem se audiacity z wszytskim co bylo potrzeba. No i jak zapuszcze przez mic z kasety to dzwiek leci na glosnikach, ale jak dam zeby nagrywal to leci, ale nic nie wylapuje.... wie ktos moze o co chodzi? Skompilowalem dziada z obsluga Alsy, teraz probuje z samym OSS-em moze sie da.... W kazdym razie dzieki za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 zagielo wa???? ejj wezcie mi pomozcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...