Godzilla Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jakie wartosc powinno miec "pci latency" dla karty R9800pro oraz dla karty Audigy2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 PCI - 33 MHz AGP - 66 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Tzn chodzilo mi o pci latency w windowsie a nie w biosie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 U mnie 8RDAvcore pokazuje PCI Latency=32 i AGP Latency=32... Nie wiem czy to ma jakies wieksze znaczenie, ale sie tym nie bawilem na nForce2... kiedys na VIA KT133A to co innego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ja mam dla karty Primary - 255 Secondary - 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...