The_judge Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jakis szas temu było głośno o tej myszce, w końcu jesto ona dostępna w Polsce i mam takie pytanie : Kupuję tą mychę i np zestaw Logitech Cordless Optical. I teraz, czy klawiatura z tego zestawu będzie mi działać z odbiornikiem myszki MX1000 czy może jednak myszka będzie korzystać razem z klawiaturą z odbiornika klawiatury? (po podobno urządzenia Logitecha współpracują ze sobą i mogą korzystać z jednego odbiornika) Innymi słowy mówiąc, chodzi mi o to, by z tych dwóch zestawów zrobić taki zestaw jak na poniższym zdjęciu : a tamtą myszkę z zestawu i tamten czujnik oddałbym siostrze do drugiego komputera; wcisnąłbym jej kit, że to jakiś najlepszy model itp i by skakała z radości :P Tylko pytanie czy to będzie tak działać jak na rysunku ? Czy może jednak to mysz MX1000 się dostosuje do odbiornika klawiatury (wtedy byłoby gorzej :( ). Jak sądzicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 MX 1000 laczy sie przez FRF ten zestaw Optical musisz sprawdzic czy tez jest FRF a nie samo RF (moga byc problemy) .teoretycznie powinno dzialac. Ja bym wyslal zapytanko to Tech Sup'a Logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_judge Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 dzianx za odpowiedz. na razie słyszałem już różne wersje jak to z tym będzie :P pewnie nie pozostanie mi nic innego jak tylko sprawdzic to organoleptycznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...