rescuriat Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam pytanie. Mam nowa plyte glowna (taka jak w temacie).Mam Win XP i chce sformatowac dysk. Ustawiam w biosie zeby komp bootowal najpierw z cd-romu a on czaly czas mi wgrywa system z twardego dysku. Mam Win XP Home edition i przy poprzedniej plycie nie bylo takich problemow (wiec na stowe jest to dysk bootujacy). Mial ktos moze podobny problem? dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jezeli sie nie myle to musisz nacisnac F8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuriat Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 dobra, oka...poradzilem sobie, w sumie sam nie wiem jak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...