wadim Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam Kolega kupil sobie DFI infinity nic narazie na niej nie ustawiał probuje zainstalowac winwdowsa bo instaler sie uruchaia wszystko spoko ale kiedy pierwszy raz sie uruchomi ponownie pisze brak zainstalownego systemu, wie ktos jak ten problem rozwaizac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a wylaczyles apic mode? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 mozesz mi wskazac gdzie jest blizej to aicp bo ja pusze koledze pomgac tlefonicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 upewnij sie, ze w BIOS dysk ustawiony jest w trybie LBA, a nie AUTO... nie pamietam, ale chyba bedziesz musial to zrobic przed instalacja Win. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 OK DZIEKI CHŁOPAKI poszło na LBA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 nie ma sprawy, tez mialem ten sam problem kiedy dostalem swoja Infinity i myslalem, ze mnie szlag na miejscu trafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 bachusie, a moze zajrzysz do rankingu? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 bachusie, a moze zajrzysz do rankingu? :)juz zagladam... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...