Diablo666 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam dysk 40gb Maxtora diamondMax plus 8 i podczas detekcji pisze "hard disk fail". MOge tylko nacis F1. Pod Ranischem widzi dysk ale tylko w opcji simulate normalnie to nie mozna przelaczy na niego i nic nie idzie zrobic. Mial ktos taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mial ktos taki problem?Każdy któremu padł w ten sposób dysk. Sprawdź taśmy, podłącz dysk pod inny komputer ... Jeśli BIOS widzi uszkodzenie ("Hard Disk Fail"), to softem się do niego tak łatwo nie dobierzesz. A masz jakis pomysl co by z nim mozna zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 chiba mafia chciala ci kompa wykonczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 chiba mafia chciala ci kompa wykonczyc :)No tak zamiast dac jakas konkretna rade to lepiej sprawe olac i pisac głupoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A masz jakis pomysl co by z nim mozna zrobic?Na przykład to samo co z obudową na twoim avatarze ;-) Nie wiem, najpierw trzeba by określic rodzaj uszkodzenia - a bez sprawdzenia w serwisie to ja tylko zgaduję. Elektronika jest na 100% sprawna bo przekladalem ja do kumpla i jest Ok.Wiec moze wiesz czym by to mozna sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...