Skocz do zawartości
szpak

Wierzycie w kosmitow ??

Wierzysz w kosmitow ?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzysz w kosmitow ?

• Nie
      11
    • Tak
      70

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co wiem wracaja do piramid to doszli do dzwiczek wpuscili tam ta kamere i sie wycofali .. a  ja nie wierze ze by sie tak poprostu wycofali i nie wracali ...pewnie to co tam zobaczyli spowodowalo ze sie wycofali.. 

bo w koncu jak cos zostalo zamkniete w takiej dudowli tyle lat temu to nie bez przyczyny .. moze tam kogos tz cos zlapali i zamorowali nie widomo i szazy ludzie sie nie dowiedza bo jak juz pisalem spowodowalo by katatrofe ..podwazylo by wszytkie religie zapanowal by haos

Wpuścili tego robota ,owszem. Ale na pozwolenie żeby go tam wpuścić czekali kilka lat ( nie pamiętam dokładnie ile ), po to tylko żeby się dowiedzieć że pomieszczenie na końcu tunelu jest puste..

Sęk w tym , że to naczelny egiptolog Z.Havas utrudnia wszelkie badania zwiazane z piramidą. Te z robotem także niemożliwie utrudniał.

Ten człowiek jest po prostu fanatykiem i nie chce dopuścić do tego aby ktoś obalił obowiązującą od stuleci teorię , że piramidę zbudowali Egipcjanie. Nie było większego problemu żeby wpierw sprawdzić to pomieszczenie na końcu tunelu , wyczyścić je ze wszystkiego co się w środku znajdowało ,a potem na oczach świata zrobić telewizyjny show i udowodnić , że było puste.

Zresztą skąd przeciętny człowiek może wiedzieć co ukrywają i co mają w zanadrzu wszelkie możliwe organizacje, co zostało już wynalezione , a nie przeznaczone do ogłoszenia wszem i wobec ? Kto odróżni UFO od jakiegoś supernowoczesnego latającego złomu ,którego nikt na oczy nie widział? Kregi w zbożu, dziwne promieniowanie, stopione szkło itp.. Ludzie kochają wszelkie teorie spiskowe i lubią je także tworzyć. Umysł człowieka karmi się tajemnicami i cała frajda w tym ,żeby to co jest tajemnicą - nią pozostało. :)

A co do życia we wszechświecie to naprawdę nie wiem czemu akurat ludzki gatunek miałby być jedynym? Pewnie ,że "kosmici" istnieją ale na pewno nie są to żadne komercyjne , zielone ludziki z Marsa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą skąd przeciętny człowiek może wiedzieć co ukrywają i co mają w zanadrzu wszelkie możliwe organizacje, co zostało już wynalezione , a nie przeznaczone do ogłoszenia wszem i wobec ? Kto odróżni UFO od jakiegoś supernowoczesnego latającego złomu ,którego nikt na oczy nie widział? Kregi w zbożu, dziwne promieniowanie, stopione szkło itp.. Ludzie kochają wszelkie teorie spiskowe i lubią je także tworzyć. Umysł człowieka karmi się tajemnicami i cała frajda w tym ,żeby to co jest tajemnicą - nią pozostało. :)

A co do życia we wszechświecie to naprawdę nie wiem czemu akurat ludzki gatunek miałby być jedynym? Pewnie ,że "kosmici" istnieją ale na pewno nie są to żadne komercyjne , zielone ludziki z Marsa.

PJ2099 - dokladnie takie samo mam zdanie na ten temat.

My mozemy sobie myslec i wymyslac co nam sie podoba, a jesli ONI (jesli istnieja i nie chodzi mi tu o kosmitow, a o organizacje wojskowe i inne Majestic12 ;]) nie beda chcieli wyjawic nam prawdy, niczego sie nie dowiemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi