AreK(TM) Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 mam do was prosbe. kupilem pamieci HYNIX 512MB 400MHz CL2.5 na kostkach HY5DU56822BT-D43 i mam sobie wybrac czy chce z 5 tygodnia czy 21 tydzien. Ktore waszym zdaniem lepiej sie beda krecic i w ogole sa lepsze? musze odp w ciagu nie calych 3 godzin, takze prosze was o pomoc [:|] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jak się spieszy, to tym bardziej trzeba zastanowić się nad sensownym tytułem wątku. Aktualny tytuł "WAZNE!!!" jest nieregulaminowy. II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Użyj przycisku "zmień" w swoim poście i nadaj topikowi inny tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...