ManiekB Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mam problem moze smieszny ale jednak:mianowicie jak sie konczy ta misje co sie lata samolotem i gdy dostalismy to misja zaczyna sie jak partyzanci zabijaja trzech niemcow i wtedy ja stoje z nimi biore bron i co dalej nie wiem co szukac to sa holendrzy jakby co!!Oni klekaja a ja nie wiem co robic prosze o odpowiedz bo sam nie wiem.dziekiMiałem to samo cos sie zwaliło przy ładowaniu pomogło wpisanie recznie tej mapy od nowa: map trainbridge Misja zaczyna sie tak jak powinna tzn wisi sie na spadochronie na drzewie a dalej no to sam zobacz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 nie wiem czemu o tym dodatku jest tak cicho :o przecież on jest boski. ostro katuje go od wczoraj i jestem już w ostatniej kampanii. czyli jest ciut za krótki, ale klimatem przebił podstawke, jest ciekawiej, dynamiczniej i naprawde klimatycznie. i jak zwykle radziecka kampania jest najlepsza;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Cicho ? Przeciez wpisales to na 6 stronie watka. Wydaje mi sie, ze dosc popularny temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Właśnie przeszłem gre :cry: , piękny koniec, a szczególnie te filmiki 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 to zagraj w multi to dopiero wypas nad wypasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Apropos multiplayera: znacie może jakieś polskie serwery? Już mi się znudziło grac na szwedzkich........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 www.pifpaf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam mam ten sam problem co kilku kolegów wcześniej. Mianowicie na mapce Neville (kampania amerykańców) doszedłem do domu na pobrzeżach obleganego miasta, bronie go i w końcu dostaje info "German tank coming from the north", mam zniszczyc jeden niemiecki czołg który stoi sobie w miejscu i grzeje w budynek w którego broniłem, ale jest deficyt bazooki, gdzie ona jest? Szukałem w domu i poza nim, i nie ma jej. Where is it? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 koniec. dodatek zaliczony. 2 dni lekkiego grania i widze napisy końcowe. szkoda że takie krootkie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Witam mam ten sam problem co kilku kolegów wcześniej. Mianowicie na mapce Neville (kampania amerykańców) doszedłem do domu na pobrzeżach obleganego miasta, bronie go i w końcu dostaje info "German tank coming from the north", mam zniszczyc jeden niemiecki czołg który stoi sobie w miejscu i grzeje w budynek w którego broniłem, ale jest deficyt bazooki, gdzie ona jest? Szukałem w domu i poza nim, i nie ma jej. Where is it? pozdro Nie pamietam kierunku, ale patrzac od frontu budynku to po prawej lezy na "tarasie" przy murku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Ja również jestem po... Gra jest miodna ale tak jak mówią przedmówcy zdecydowanie za krótka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DeAtH* Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Single wysiada przy multi i numerach z jeepami ci co graja to wiedzą jaka jest jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Przeszedłem to chateau, dzieki za rade Analfabeto :wink: teraz jestem na terytorium Niemiec :D Mam odczucie ze niektóre misje są przydługawe i monotonne - np. ta z b17, niby fajna, ale po 5 minutach ziewac sie chce :) A co do multi - wymiata :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DeAtH* Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Powie mi ktoś dlaczego większość polaków jest debilami jeśli chodzi o gre w multi jak gram w UO to np jestem w Axis i jest nas 3 a Allies 5 i dołączyło 2 kolesi przez 2 minuty siedzieli na spekcie po czym dołączyli do Allise i wyszło 7 na 3 to jest jakaś paranoja . jak gram na zgranicznych serwach to każdy bierze auto-asign i niema problemu tylko polacy to takie głąby. niestety ale raz grałem w teamie było na 3 a wroga 13 i to polacy. Ale jak we 3 wygralismy z lamami to połowa przeszła do nas nie rozumiem tego oni chyba chcą byc w teamie gdzie najlepsi wygraja za nich :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zawsze tak jest niestety. Niektorzy z nas sa kompletnymi lamami w multi. Jak przegrywaja axies to przechodza w nastepnej rundzie do alies. Na zagranicznych jak mowisz to jest wlaczona opcja na serwie wyrownywania teamow, wiec tam nigdy nie bedzie za duzo, zawsze po rowno. Zarzylo mi sie i to nieraz jak w 3 na 10 napierdzielalismy i wygralismy, a potem na odwrot bylo u nas 10 a u nich 3 hehehe :lol: Masz racje kazdy chce byc z tymi najlepszymi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DeAtH* Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Mój brat gra w normalnego CoD-a i on 61 n1 6 to z palcem w **** wygra a ja w Uo 1 czołgiem 6 nie rozwale niestety może moglibyśmy kiedyś zrobić ze jak ktoś będzie gral 3 na 13 lub cos to bisze i UO tweak pakuje sie na serwer mu pomóc ale by sie kolesie zdziwili ae chyba dużo osób z tweaka nie gra Uo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 zawiodłem sie ... 2 dni na veteranie... (przy samolotach sie troche pomęczyłem i w ostatniej misji ruskimi...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 dla mnie COD i UO to przede wszystkim multi:) w singla gram tylko gdy mam kaprawe pingi:P czasami mozna spasc z krzesla obserwujac innych graczy (jak ktos juz to napisal w innym topicu;]) no i uciekanie jeepem z flaga przed czolgami to tez ubaw nie maly:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 To ja ze znajomym z serwa sciagalismy sie jeepami po flage :lol: cos w stylu fast and furious :D taki czad ze kask z glowy zrywa. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 witam powiedzcie jakie ta gra ma wymagania czy na gf4mx440se powinna odpalic na LOW detalach ? ona nie wymaga chyba pixel shader itp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Nie nie wymaga i bedzie ci chodzic na tyle dobrze zeby pograc nawet na medium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 skończyłem super gra, ale z krótka tyle kasy za kilka godzin zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 skończyłem super gra, ale z krótka tyle kasy za kilka godzin zabawyZagraj w multi !!!! Ja gram już od roku w zwykłego CoD'a i jeszcze się nie znudził 8O :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Zagraj w multi !!!! Ja gram już od roku w zwykłego CoD'a i jeszcze się nie znudził 8O :twisted: potwierdzam:) ja gram od czerwca praktycznie codziennie i jeszcze mi sie nie znudzilo:P no a teraz pykam w dodatek i czuje ze szybko mi sie nie znudzi:D (chociaz studia...:/ wiec moge miec jakies przerwy od grania:() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DeAtH* Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Brat kupił CoD-a do gry w multi ale singla ukonczył równierz. Ja kupiłem Uo do gry w multi i brat też go na singlu ukończył :D A ja żadnego na singlu nie ukończyłem wogóle nie grałem :D M U L T I P L A Y E R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 wybaczcie za śmieszne dla Was pytanie,ale jak zagrać w multi mam liste serwerów ze stronki,chciałbym je dodać,ale nie mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 wybierasz (w Join a game) Source: Favorites, a potem New i wpisujesz nazwe i adres:) ale jak nie masz oryginalu to wyskozy blad cd-keya ;] ale mam nadzieje ze masz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Sciągnąłem demko UO, zainstalowałem, przeszedłem ( strasznie krótkie ) i naprawdę mi się spodobało :D Szczególnie sam koniec jak żołnierze się cieszą z udanej akcji :) PS. Czy mi się tylko wydaje czy naprawdę demko ma mniejsze wymagania niż "standardowe" Call of Duty :?: :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 A wiecie moze gdzie gra przechowuje ustawienia serwerow do multi :?: chodzi mi o plik gdzie jest zapisane info jaki IP i nazwa bo nie moge znalezc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Ludzie All seeing eye polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...