Kolos Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Witam, Jak się przechodzi przez okna :?: . Screen pokazuje dokładne miejsce. www.heros120.webpark.pl/cod.jpg pzdr, ROB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 hmm chyba skok i kucanie:) przynajmniej ja zawsze tak robie i sie udaje:P jak sie dobrze rozpedzisz to mozesz wyskoczyc z 3 pietra i sie zabic:))) dobre dla poczatkujacych samobojcow:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 U mnie jest taki problem instaluje wszystko na w2k3 po małej modyfikacji instalatora już wszysko pięknie ale jak odpalam gre zarówno cod jak i coduo to mi wyskakuje albo jakiś skrypt error albo że brakuje 8 plików dźwiękowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zainstaluj od nowa CAŁEGO COD'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zainstaluj od nowa CAŁEGO COD'aJuż to robiłem A czy jest ktoś komu ta gierka działa pod w2k3 standard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 LOL zagralem na multi dzis nie odpalajac nawet singla - pomieszane z poplataniem ;] zastanawialem sie dlaczego zachwycaja sie ludzie MP - myslalem ze tylko mapy sie zmienily a tu szok ... bedzie trzeba to wszystko rozpracowac ;] zapowiada sie ciekawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 troche pozno odkryles multi :( ale lepiej pozno niz wcale !!:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nie kazdy ma gry w dzien premiery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 nie bede klamal ze nie mialem tej gry przed premiera :P ale po premierze kupilem i wiem ze na tym nie stracilem bo warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nayki Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Jelsi ktos zna jakies serwery a wiem ze tkaie istnieja lub ich lista z jakis strony www na ktorych mozna poigrac w united offensive bez Cd-keya prosilbym o pomoc wiaodmo ze im wiecej zawodnikow tym lepiej: Nayked@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Nie wiem o co biega ale w podstawowoej jak i dodatku nie zwarzajac na jaka rozdzielczosc bym ustawil to max mi sprzet wyciaga 91 fps i spada wyraznie do 20 fps i tak przez cala gre. Moze sie znajdzie ktos kto zaradzi temu ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 o 256mb ramu za malo, lub upewnij sie ze masz w configu taka linijke: "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" :) a co do max fps91 to u mnie tez tak bylo ale potem samo (dziwne?!) sie naprawilo i juz widzialem wiecej niz 91 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Znacie może stronkę z dodatkowymi mapkami do United offensive ? Chodzi mi o takie, gdzie będą różne pojazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raver Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Mam taki problem w misji trainbridge. Dochodzę do mostu i mam niby wysadzić ten most, ale nie mam ładunków i niewiem skąd je wsiązśc> Na kompasie nie ma gwiazdki gdzie to mogę znaleźsc? POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Czy gra u Was zwalnia w niektorych miejscach, np. 2 misja z budynkami ? Czasami sie grac nie da tak skacze, sprzet to athlon xp 2.5ghz + 1gb + gf6800gt, wiec nie powinno byc problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Wylacz EAX'a w kazdej wersji i wlacz 2D positional cos tam. U mnie tez zwalnialo. Chyba musze jakies inne stery znalezc do Audigy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Wydaje mi sie ze to wina patcha, stara wersja COD tez przestala chodzic jak nalezy. Przeinstaluje gierke i zobacze czy sa jakies zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 no cze , gierka rewelka , lubie te klimaty , jak dla mnie lepsza od doom 3 jestem w misji gdzie musze podac namiary na 3 stanowiska przeciw czołgowe , mam lornetke i , i nie wiem co dalej :cry: pomocy.........karabin stygnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Te stanowiska sa ukryte w ruinach. Poszukaj, a jak znajdziesz to na lornetce pojawi sie na czerowono napis. Wtedy podajesz mu namiary i lacznosciowiec przekazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ja mam problem w kampani brytyjskiej. Jestem w misji po wyładowaniu ze spadochronu gdzie jest most kolejowy a po drugiej stronie jest bunkier. I nei wiem co mam zrobić, czy przejśc ten most na druga strone co uważam za przynajmniej bardzo trudne albo go wysadzić, Chodizłem po drabinkach, kombinowałem i niewiem. Nawet chcialem go przebiec na ryzyko, ale zawsze dostaje serie. Czołgalem sie itp. Pomozcie, bo reszta misji czkea :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3000 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Siemano! Czy ktoś ma servery do Call of Duty UO? :D Posiadacze gadu-gadu niech się skontaktują pod nr. 2054884. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Siemano! Czy ktoś ma servery do Call of Duty UO? :D Posiadacze gadu-gadu niech się skontaktują pod nr. 2054884. 8) All the seen taki program tam jest wiele serwerów, ale polecam kupic oryginał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Zmieniam zdanie co do tej gry. Jest genialna. Po prostu dwie pierwsze misje co do bani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A odpowie mi ktos na moj post, ktory jest 4 wyzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja mam problem w kampani brytyjskiej. Jestem w misji po wyładowaniu ze spadochronu gdzie jest most kolejowy a po drugiej stronie jest bunkier. I nei wiem co mam zrobić, czy przejśc ten most na druga strone co uważam za przynajmniej bardzo trudne albo go wysadzić, Chodizłem po drabinkach, kombinowałem i niewiem. Nawet chcialem go przebiec na ryzyko, ale zawsze dostaje serie. Czołgalem sie itp. Pomozcie, bo reszta misji czkea :) zabili ci jednego kompana który zostawił ładunki gdzieś przy bunkrze ... musisz podłożyc 4 na dole mostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 kobe, patrz chocby na ta minimapke. Wjedzialbys gdzie podejsc po ladunki wybuchowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Problem w tym ze cos nie tak z gra. Nie pokazuje mi nic na kompasie w tej misji i jak dam Tab co mam zrobic to jest pusto. Nawet tych ładunków nei umiem znaleźć. Jakiś patch moze jest do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Problem w tym ze cos nie tak z gra. Nie pokazuje mi nic na kompasie w tej misji i jak dam Tab co mam zrobic to jest pusto. Nawet tych ładunków nei umiem znaleźć. Jakiś patch moze jest do gry. Zacznij misje od poczatku. W grze jest kilka takich miejsc widocznie. Pozniej sie rowniez zacialem ale zrestartowalem misje i poszlo (jakie dokumentow nie moglem znalezc, ktore pozniej lezaly na stole kolo ktorego wczesniej caly czas lazilem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Problem w tym ze cos nie tak z gra. Nie pokazuje mi nic na kompasie w tej misji i jak dam Tab co mam zrobic to jest pusto. Nawet tych ładunków nei umiem znaleźć. Jakiś patch moze jest do gry. Zacznij misje od poczatku. W grze jest kilka takich miejsc widocznie. Pozniej sie rowniez zacialem ale zrestartowalem misje i poszlo (jakie dokumentow nie moglem znalezc, ktore pozniej lezaly na stole kolo ktorego wczesniej caly czas lazilem). Nic to nie pomogło. U mnie to wyglada tak jak na załączonym screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 http://paranoya.org/~gnz/save.rar sciagnij tego autosejwa - wgraj i wciśnij gdziekolwiek F9 to jest sprzed mostu ... jak nie pomoże to dam ci sejwa zza mostu ... dziwnie to troche u ciebie wygląda ... u mnie jest tak: biegniesz - jest komunikat o bunkrze: kumpel dostaje kulke i upuszcza ładunki podbiegasz do główno dowodzącego który odsyła cie po ładunki (juz aktywne) tak to u mnie wygląda ;] powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...