kobe83 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wielkie dzieki działa jak należy. Ja w moim poprzednim sejvie to szedłem tylko z jednym gosciem. Nie wiem czemu tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 słaby jesteś i wybili ci cały oddział partyzantów zanim doszedłeś do mostu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie wiem czy sie nie zblaznie ale dowiedzialem sie, ze jest robiony CoD 2. Szok czy spozniony news ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 oki , dzieki , już po bólu i po gierce , szkoda , że taki krótki ten dodatek teraz pozostaje czekać na cod 2 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 gnz, cos masz nie teges ze screenami. JA ICH NIE WIDZE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 zadziałał mój seve kobe'iemu wiec zdjąłem fotki z serva ;] co do cod2 - wczoraj grając w sieci 'usłyszalem' o tym ale nie wiedziałem czy to prawda ... jeżeli tak to też jestem w szoku i powiem że będzie to najbardziej oczekiwana przezemnie gra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 witam zainstalowałem tę gę i mi wywala błąd w stylu: 17 sound files lost or on bad format czy coś takiego nie pomaga reinstalacja. Dodam że przedtem gra chodziła ok (tzn podstawka ale i ona sama nie chce teraz chodzić) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 u mnie wyskakuja takie kwiatki w menu :( i nic nie mozna zmienic (rozdzielczosci itp. itd.). gra poza tym chodzi wysmienicie. spotkal sie ktos z was z takim problemem, albo macie jakies pomysly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3000 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 SIEMA! :D W call of duty UO pokazuje mi się Global Punk Buster.Większość serverów mi nie wchodzi przez ten Global Punk Buster na programie The All-Seeing Eye.Pomóżcie mi! Dajcie mi rade! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Co do CoD'a 2 to podobno prawda, mówili o tym w ostatnio w gameboxie przy okazji wizyty na Warsaw Game Show. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 nie moge grac po sieci mam takie cos : cd key dose notappearto be valid do sieci sa inne seriale? juz chyba ze 100 przewaliłem i nic byłbym wdzieczny za pomoc :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Zakupilem sobie wersje DELuxe :) za 89,90 Podstawa CoD PL + CoD Uo PL Polecam gra w MP nabiera innego wymiaru :twisted: Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 co do GLOBAL BANA to nalezy zmienic w MULTIPLAYER OPTIONS cd-keya na tego samego co macie w starym CODzie. Powinno pomoc. ole! A ha i jeszcze jedno! powrocily najlepsze serwery do COD!! TACT OPS! ajpi serwers TO#1 (Cod - "zwykły") 217.153.86.86:28990 oraz TO UO 217.153.86.86:28980 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastar Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Bardzo brzydki komunikat w tejże gierce mi "wyskoczył" : CM GeneratePatchFacets:bad parameters: (3151,0,04FAD458) Oczywiście grać dalej nie sposób Sad(( Jakieś sugestie ? P.S. A to United Offensive jest takie ciekawe... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziad5 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Boże zachowaj nas od błędów gier! jak ja nie nawidze gdy po instalu wyskoczy mi "bum" szlak mie trafia dlatego współczuje wszystki ofiarom ale nie poddaswajcie się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Chciałem uroczyscie oznajmic ze wyszły dzisiaj patch: do cod 1,5 (36 mb) i do coduo 1,51 (1xx mb)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamicio Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Łącze sie do serwera przez internet. Pisze "Oczekiwanie na autoryzację klucza CD" mam oryginała. Dlaczego nie chce połączyć skorro cd keya wpisywałem. Prosze o pomoc! z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Po wgraniu patcha 1.51 nie mogę wczytać starych sejwów. Pozostaje zaczynać wszystko od nowa lub nie instalować tego patcha. Wynika to pewnie z tego, że patch wprowadza nowe zadania w niektórych misjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 W cod jest nowa mapa wiec cos z tym sie musi wiązac>... A w coduo jeszcze nie wiem bo nie mam patcha jeszcze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 W COD bez UO nie ma problemu z sejwami, bo ta mapa jest do multi. Miałem na myśli COD UO, zainstalowałem patcha i zaraz potem chciałem zobaczyć, czy nadal tak zwalnia w drugiej misji i tu ZONK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam -- mam pytanie czy ktos wie jakie zmany wprowadza ten patch 1.51 do UO jest moze jakas polska strona ktora opisuje te zmany itp -- czy dochodza jakies nowe mapki do tryby MP.I jeszcze jedno szukam tego patcha pod Linuxa do UO i jakos nie znalzlem jesli ktos wie gdzie go mozna sciagnac prosze o odpowiedz --- Z gory wielkie dzieki.Pozdrawiam :D ---MANIACY COD:UO ŁĄCZCIE SIE--- :lol: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_o_w_a Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 LUDZIE POMOCY! Po wprowadzeniu CD Keya okreslieniu katalogu docelowego w momencie gdy ma sie zaczac "wlasciwa" instalacja wywala mi cos takiego: Błąd transferu nośnika Błąd 1610: Dane konfiguracyjne dla tego programu są uszkodzone. Skontaktuj się z personelem pomocy technicznej. Do pomocy technicznej juz napisalem, ale moze ktos juz widzial cos takiego? Ktos sie z tym spotkal? WIELKIE PLZ FOR HELP!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 zadziałał mój seve kobe'iemu wiec zdjąłem fotki z serva ;] co do cod2 - wczoraj grając w sieci 'usłyszalem' o tym ale nie wiedziałem czy to prawda ... jeżeli tak to też jestem w szoku i powiem że będzie to najbardziej oczekiwana przezemnie gra ;] Dzis w "Game Box'ie" mówili ze CoD 2 niby w przyszlym roku... ale cholera wie czy w to wierzyc... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 S_o_w_a-> zobacz najpierw na innym komputerze, czy da się zainstalować. Jeżeli już to zrobiłeś i ten sam błąd wyskakuje, wówczas płytka do reklamacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastar Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam. Poszukuję pilnie save'a z United Offensive. Chodzi o to , że zaraz po odprawie dot. zniszczenia dział w "Train Bridge" gra "staje" i wyrzuca błąd. Pisałem już na tym forum jaki ale niestety echo... Pomyślałem sobie , że jak znajdę save'a z etapu ciut dalej to jakoś może przejdzie. Jeżeli chodzi o dokładniejszy opis to poprzednie zadanie kończy się ucieczką na pace ciężarówki przez most i jest autosave , potem ten briefing i...sami już wiecie. Proszę o pomoc bo nawet dość regularna korespondencja z Activision nie pomaga... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 medal jest super ale tylko na dvd więc nie wszyscy pograja i niestety ja się do nich zaliczam. mam tylko nadzieje że w przyszłym roku takich numerów nie bedzie z CoD 2! mam Celerona 2.0 Ghz GeForce 4 MX 440 256 RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 medal jest super ale tylko na dvd więc nie wszyscy pograja i niestety ja się do nich zaliczam. mam tylko nadzieje że w przyszłym roku takich numerów nie bedzie z CoD 2! mam Celerona 2.0 Ghz GeForce 4 MX 440 256 RAM Nawet jakbys mial DVD to bys nie pogral w ta gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 czemu nie mógłbym grać w najnowszego medala? mam Celerona 2.0Ghz GeForce 4 MX 440 256 RAM DOOM3 mi poszedł więc czemu nie moh pa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 czemu nie mógłbym grać w najnowszego medala? mam Celerona 2.0Ghz GeForce 4 MX 440 256 RAM DOOM3 mi poszedł więc czemu nie moh pa? Za slabego masz kompa i tyle. A to ze doom chodzi to o niczym przeciez nie swiadczy. GF4mx umiemozliwi ci nawet odpalenie tej gry. 256 ram to tez duzo za malo jak na PA. Do tego jescze celina, ktora sie nadaje do pisania listow, a nie do najnowszych gier. Pozatym to jest watek o CoD a nie MoH. Co do gry (cod: ud) To wg. mnie lipny. Gralem troche i jakos specjalnie fajny mi sie nie wydawal (do tego chodzi duzogorzej niz podsawa, a grafy duzo epszej ne widze. Teraz świeta... to bede mial czas dokonczyc rozgrywka... tylko jakos mnie specjalnie nie ciagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 nie wydaje mi się żeby był słaby najwyżej powinienas napisaś że musze go podregulować . czy gdybym dokupił jeszcze 256 Ram to było by lepiej? i jaką karte grafiki niedrogą a dobrą kupić? PS. a o co chodzi Ci z tą sceliną? i myslisz że mój komp nadaje się tylko do pisania? wiem że można mieć zajebiście wypasionego kompa ale nie wszystkich stać a na takim jak mam też możne pograć w nowe fajne gierki przy niezłych efektach np. Far Cry i tak dużo mówi się o przestrzeganiu regulaminu a tu kazdy mnie obraża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...