szpak Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam problem .. mam router i neo 640 wic mam tez konto 50mb po zalozeniu domeny i skonfigurowaniu wszytkiego jak chce sie polaczyc z moim ftp wyskakuje w total comanderze blad ... Polaczenie PORT nie powiodlo sie i 500 unable PORT commands o co to chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 passive mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 poradzilem sobie juz ;] thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 eee , ze sie tak spytam , jak założyć www na neostradzie ????? mam neo 128 daje na hosting i mam wpisać id i pin , wpisuje ale mówi ze błędne dane :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Najpierw poczytaj sobie co oferuje neostrada 128 a potem przeczytaj swoje pytanie jeszcze raz . w opcji 128 - konto pocztowe o pojemności 5 MB bezpłatny dostęp do Serwisu Multimedialnego i Strefy Gier stałą i bezpłatną pomoc techniczną pod numerem 0 800 102 102 http://www.tp.pl/dom/internet/neostrada/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 a no racja :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...