Onkel Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam pytanie mam Radeona 9600pro i chcialbym go podkrecic oplaca mi sie to????????????????????????jak tak to napiszcie dlaczego???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malci83 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Opłaca sie:)bedzie wiecej klatek animacji:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Nie... bo nie.... Tak..... bo tak... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookczyk Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 KRęęęęęęęęęęęęĆ a bedziesz miał drozszego Radeona XT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Zobacz w mój podpis i sobie odpowiedz czy warto kręcić :wink: (Choćby po to by się chwalić w takich topicach :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...