ArturKania Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Jakiego programu uzyć AutoCAD czy ArchiCAD i skąd go można wziąc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ArchiCAD + R13 Terrain Modelling plugin kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 jak nie chcesz robic tego profesionalnie to wystarczy Ci Arcon 5.0 ktory byl dolaczony kiedys "do Moje Mieszkanie"... Duze mozliwosci i stosunkowo latwy w obsludze... Pozdro Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturKania Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Dzięki. Nie jestem inżynierem a ArchiCAD kosztuje około 20 000 zł. Więc szukałem czegoś darmowego . Arcon kosztuje około 1000 zł http://www.intersoft.pl/ofirmie-cennik.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukinia Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam Program podobny do Autocada - IntelliCad kosztuje kilkaset zł zależnie od wersji. Da się w nim pracować , chociaż Acad rządzi :wink: Swego czasu w gazetkach komputerowych zamieszczane były wersje próbne programów typu CAD: Acad 2004 PL 30-dniowy, IntelliCad 3.5 pełna wersja do domowego użytku i coś jeszcze. Było to bodajże w PCWK. Może ktoś z twoich znajomych ma ? Mega Cad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturKania Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Poszukuje programów w wersji PL IntelliCad PL Acad 2004 PL Arcon PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturKania Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Sciągnąłem sobie DEMA.Zawodowo się tym nie zajmuę ale chciałem się pobawić w stawianie bloków na siatce działki. Co się okazało programy są b.skomplikowane i chyba nie sposób na nich pracować bez okupienia nauki dużą ilością czasu którego nie mam za dużo .Więc chyba jednak zostaje kartka i ołówek :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...