Kamcio Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam No u mnie z rodziny nikt nie ma zasiegu, paru kumpli co sie pytalem tez nie maja zasiegu o co chodzi? Jakis nadajnik im sie ztegowal? Ktos kto z Wrocka wie cokolwiek na ten temat? Dzieks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ja tez nie mialem wczoraj i dzisiaj od 14:00 nie ma zasiegu, teraz tez nie ma podobno padlo cos we wrocku..... masakra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Aha, no bo sie dzisiaj wq***** ani zaden sms do mnie nie moze dojsc (a podobno wyslanych bylo kilka) ani nic. Mam nadzieje, ze to nie jakis atak terrorystyczny :o i usterke szybko naprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ma byc naprawione do jutra rana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Napewno cos wam wysiadlo, przyznam szczerze ze pierwszy raz slysze o takim przypadku ze cos padlo i ze nie ma zasiegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Najczescjej pada siec w swieta :P jak wszyscy zaczynaja sobie skladac zyczenia... Ale takie cos pierwsze szlysze, tak bez uprzedzienia :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wiesz RokFor jak cos nagle padlo to jak moga cie uprzedzic jak pewnie o tej usterce nie wiedzieli ze cos padnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Juz jest spoko (przedwczoraj po 23 juz wszystko powróciło do normy). Slyszalem, ze to byl jakis atak na IDEĘ czy cos takiego, ale nie znam szczegolow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Slyszalem, ze to byl jakis atak na IDEĘ czy cos takiego, ale nie znam szczegolow.Irakijczycy powracaja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...