Kica4 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mam MSI GeForce FX 5200 TD-128. Ostatnio wentyl na karcie zaczol bardzo halasowac wiec pomyslalem ze nabede sobie jakis pasywny system. No i nie wiem ktory :oops: W gre wchodza Zalman ZM80C-HP, Zalman ZM80D-HP i najtanszy CoolerMaster CoolViva. Mysle tez o jakims malym overclockingu... Moze mi ktos doradzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Niewiem czy do karty tej klasy opłaca sie kupować tego typu chłodzenie. Zrób sobie cooler ze starego coolera to cpu (jakego kolwiek i tyle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Niewiem czy do karty tej klasy opłaca sie kupować tego typu chłodzenie. Zrób sobie cooler ze starego coolera to cpu (jakego kolwiek i tyle) Musze sie z Toba zgodzic. Jesli chcesz jednak wydac jakies grosze na sam wentyl to zobacz ten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jak z tych co podałeś to bierz Tańszego zalmana. Widziałem dwa takie w akcji w tym jeden z wiatraczkiem zalmana którego nie słychać. A i chłodzenie pierwsza klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 kupilem CoolVive do GF 5200 bo myslalem ze pojdzie bez wentyla !! :/ A tu porazka :/ Wczoraj nagrzal mi sie do ok 75 stopni !! Wszystko bylo gorace :/ A mialo byc tak pieknie :/ Teraz z wentylem jade i jak narazie jest dobrze !! Grafe mam taka jak w opisie czyli Gainwarda GeForce 5200 128 Mb 128 bit i nie mowcie ze one sie nie grzeja ! Ale jak narazie CoolVivy jako samo pasywne nie polecam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 nie martw się!!!! ja na gf2 mialem jeszcze więcej i kręcilem :evil:! Bylem wtedy kamikadze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...