straw Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Nie dawno zregenerowałem tusz w mojej drukarce (DeskJet 640c) za pomocą firmy która się tym zajmuje . Kiedy chce drukować kartke bierze , tusz już się przygotowuje do drukowania , a w Win XP wyskakuje błąd-drukowania . Czy to może być spowodowane tym że coś ze zbiornikiem z tuszem jest nie tak (kolor dostałem inny niż dałem)? Jeśli nie to co? Stery instalowałem z biblioteki Win XP i ze strony HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 sprawdz czy dobrze wsadziled cartridge, czy styki nie sa tuszem zalane, i czy po napelnieniu dostales ten sam cartridge ktory im dales - bo moze byc walniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scar Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 mam juz ponad roku stojaca (bez uzytku) drukarke HP DestJet 640c... co bedzie z cartridgami? mysle ze poschly pewnie?! da sie rade cos z nimi zrobic czy konieczny jest zakup nowych?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Chyba lepiej kupić nowe. Możesz je ratować płynami do wyciągania tuszu lecz marnie to wygląda. Co do pytaniaa autora topica, to wina jest pewnie tuszy, źle zamontowane, zalane, zniszczone głowice itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...