mgs_saladin Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 siema ostatnio miałem 256 ramu no i system tworzył pagefile niestety bez niego się nieobyło bo pamięć szybko się kończyła więc mój kolejny sprzęt miał 1024mb ramu i teraz wyłączyłem ten pagefile by nieskrobał dysk czy wy też tak robicie ?? czy zrobiłem dobrą inwestycje koupująć dużo pamięci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 zalezy co chcesz robic na kompie. w moim przypadku ostatnio np. doom3 upomnial sie o pamiec przy wylaczonym pagefile. do normalnej pracy pod winda niektorzy daja na off juz przy 512MB natomiast przy zaawansowanych projektach itp to wiadomo ze zawsze bedzie malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 ja na przyklad nie moge wylaczyc, podczas pracy w fotozlomie 3dmaxie czy innych badziewiach zuzycie pamieci czasem dochodzi do 1,5GB :) fizyczna i virt. ale do normalnego uzytkowania prawdopodobnie bym wylaczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...