radosuaf Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 http://www2.ati.com/drivers/wxp-CATALYST-C...ENTER-17307.exe obsługuje: RADEON 9500, RADEON 9600, RADEON 9700, RADEON 9800, RADEON X300, RADEON X600 i RADEON X800 oraz CATALYST 4.8. http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=pl Microsoft .NET version 1.1 framework - KONIECZNY do uruchomienia CCC!!! http://www2.ati.com/drivers/catconcen17307.html Release Notes W SKRÓCIE: 1. Dla CAT 4.8 2. MUSISZ mieć Microsoft .NET 1.1 framework. UPDATE: Działa również z CAT 4.9 DOOM3-HOTFIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 a kij im w oko, a radek 9100 gdzie na tej liście :?: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 a kij im w oko, a radek 9100 gdzie na tej liście :?: :x Za stary... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas02 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jak dla mnie to kicha ten caly panel :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Beznadzieja. U mnie tnie i to bardzooo. W ogole obciaza calego kompa. Masakra. Nikomu nie polecam. Mam nadzieje ze poprawia go w nastepnym wydaniu sterownikow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Beznadzieja. U mnie tnie i to bardzooo. W ogole obciaza calego kompa. Masakra. Nikomu nie polecam. Mam nadzieje ze poprawia go w nastepnym wydaniu sterownikow :DMam bardzo podobne odczucia... moze to i dobry kierunek, ale na razie BARDZO kuleje. Czemu nei ma np oddzielnego ustawiania Direct3D i OpenGL :?: :roll: Nie widze tez zadnej standardowej zakladki "overclockerskiej" :? I bardzo wolno to dziala... W sumie na razie jestem na NIE, ale mam nadzieje, ze beda to poprawiac, bo ten panel chyba ma zajac miejsce obecnej wersji... ktora wcale nie jest taka zla :gitara: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Płacz, kiła, mogiła i zgrzytanie zębów. IMHO Przerost formy nad treścią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 tak jak wyzej. zaluje ze sciagalem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 U mnie jeszcze wywołue jakis bład wielka kicha!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesuaf Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 też jestem na nie - wielkie to strasznie :P - nie ma normalnego panelu - ladne kolorki ( to jest plus) - ale mi niechce działac literka "ć" :D - big minus - nie polecam narazie - aha fajnie mozna poogladac efekty SHADER'ów odrazu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Panel nawet mi sie spodobal lepiej rozwiazane zarzadzanie ekranami, ale jesli chce wejsc do zaawansowanych ustawien ekranu (w sterownikach) to mi resetuje kompa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 60 mb po rozpakowaniu :!: :?: Na razie zostaje przy "starym" rozwiazaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Hm nie wiem co wy chcecie u mnie w cale kompa nie muli :) bardzo mi sie podoba i chyba zostane przy tym edit jednak zmieniam zdanie, na razie nie jest to najlepsze rozwiazanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Ja tam mam to gdzies :wink: i tak na moim "rzezniku" nic bym nie zdzialal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jeden wielki syf z tego panelu, najbardziej mnie wkurzyły te klawisze skrótu. Na standardowych ctrl+alt+c nie działa"ć". Owszem, można wyłączyć albo zmienić ale po restarcie wracają, grrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 też jestem na nie - wielkie to strasznie :P - nie ma normalnego panelu - ladne kolorki ( to jest plus) - ale mi niechce działac literka "ć" :D - big minus - nie polecam narazie - aha fajnie mozna poogladac efekty SHADER'ów odrazu :Pteż miałem ten problem ale znalazłem rozwiązanie: Jeśli po instalacji ATi Catalyst Control Center nie działa Wam litera "ć", należy odpalić panel Catalyst Control Center,a następnie przejść do zakładki HotKeys (Skróty klawiszowe) i odznaczyć skrót CTRL+ALT+C lub zmienić w nim literę "c" na inną. Pozwoli to cieszyć się pełną gamą polskich znaków, a jednocześnie korzystać z panelu kontrolego ATi. PS. Dla użytkowników posiadających mniej niż 512MB pamięci RAM instalacja ATi Catalyst Control Center jest niezalecana ze względu na spore zużycie pamięci. źródło - http://xp.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ale kiszka. Poza lepszym zarządzaniem kolorów dziadostwo na maxa. Powinni zrobić coś na wzór nVidii. Panel ekranu nVidia spisuje sie doskonale. Niestety ATi coś chrzani sprawę. Radki X800 żadna rewelacja, stery też jakieś dziwne... a ten CCC(p) 8O to masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Panel nawet mi sie spodobal lepiej rozwiazane zarzadzanie ekranami, ale jesli chce wejsc do zaawansowanych ustawien ekranu (w sterownikach) to mi resetuje kompa :evil:Widzę, że problem nieodosobniony...myslałem, że to tylko u mnie resetuje......chyba nie ma rady...trzeba usuwać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 też miałem ten problem ale znalazłem rozwiązanie: Jeśli po instalacji ATi Catalyst Control Center nie działa Wam litera "ć", należy odpalić panel Catalyst Control Center,a następnie przejść do zakładki HotKeys (Skróty klawiszowe) i odznaczyć skrót CTRL+ALT+C lub zmienić w nim literę "c" na inną. Pozwoli to cieszyć się pełną gamą polskich znaków, a jednocześnie korzystać z panelu kontrolego ATi. PS. Dla użytkowników posiadających mniej niż 512MB pamięci RAM instalacja ATi Catalyst Control Center jest niezalecana ze względu na spore zużycie pamięci. źródło -http://xp.net.pl A po restarcie ompa wszystko wraca do domyslnych ustawień i znów trzeba zmieniać - moż ma ktoś inny pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 odinstalować to badziewie :?: ;) to mój pomysł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jesli komus nie dziala lub ma problemy z CCC niech sobie to przeczyta : " Caution: The CATALYST™ CONTROL CENTER requires that Microsoft's .NET Framework Version 1.1 be installed. Without .NET Version 1.1 installed the CATALYST™ CONTROL CENTER will not launch properly, and the user will see an error message as a result " pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 U mnie działa jak należy ale mam to w czterech literach bo i tak używam omeg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 używałem sterów dna 3.1.4.10b i jak zainstalowałem te badziewie to mi antyaliasingowało czcionki (tak że nie dało się ich rozczytać) w różnych grach... dziwne :/ poza tym za bardzo zasobożerne. do tego coś mi temporal aa nie chciał biegać tak jak należy. wolę ati tray tools :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Na pochybel CCC ! POczekajmy może wymyślą coś lepsiejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 eeeee ... i tak nie ma to jak omegi ;) pozdroweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgadzam się z moim przedmówcą, zainstalowałem Omegę na 4.10 i nie mam powodu do narzekań. :banan: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Koledzy - mam pytanie - jeżeli nie chce mieć tego CCC (bo miałem i wkurzało mnie) to jak teraz ustawić w zwykłych ustawieniach aby mieć rozdzielony pulpit między monitor a TV (chce sobie obejrzeć coś i sufrować jednocześnie) - CCC miał wizarda i ten mi to sprawnie robił (jedyny + tego). Teraz w zwykłych ustawieniach nie widzę nigdzie wyboru "co_ma_być_na_tv" - od razu obraz się klonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...