albarist Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Mam problem z zainstalowaniem Mandreka 10, gdy naciskam enter by sie zainstalował, to on tam robi rare testów (czy czegoś tzm) i do chodzi do momentu hda: max request size: 128KiB a potem hda: lost interrupt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jakis przęt my nie wróżki ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 sporobuj rozne opcje dla jadra, pownny sie pokazac w tym miejscu w ktorym naciskasz enter, po nacisnieciu F1 albo F2 albo F3 - tutaj strzelam bo nie wiem jak instalacja MDK wyglada, ale przewaznie paramerty dla jadra wyswietlaja sie pod tymi klawiszami, szukaj czegos w stylu "noapic" albo podobnie chodzi o wylaczenie obslugi apic ...przynajmniej u mnie na gentoo to pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 jaki masz cdrom ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 adriu a ty juz najgorsze przeczowasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 jestem na 99% pewien :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...