PaulPlaski Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Upalił się z winy zasilacza hd Quantum 30 GB i zastanawiam się czy warto kupić dysk ze sprawną elektroniką i próbować ją podmienić. Jak myślicie czy to jeszcze pomoże dyskowi czy mógł się np. uwędzić w środku (talerze). Ponieważ jest np. na Allegro dostępny podobny tylko 10GB zastanawiam się też czy elektronika od tego typu dysku tylko mniejszej pojemności jest możliwa do użycia i czy to będzie działało z dyskiem 30ką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jest spora szansa, ze to tylko elekteronika sie usmazyla. Jednak elektronike musisz miec dokladnie od takiego samego modelu dysku (pamietaj, ze nieraz dyski o tej samej pojemnosci mialy rozne rev. elektroniki!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Podzielam zdanie mojego przedmówcy. Elektronika musi być ta sama… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulPlaski Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Czyli myślę że tego dysku 10 GB nie będę kupował. I chciałem prosić o informację czy ktoś wie w jaki sposób można się wyznać że jest to ten sam typ elektroniki ? Pewnie powinien być identyczny dysk z identycznymi oznaczeniami ??? Dziękuję za rady które już są i ewentualnie za następne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Pewnie powinien być identyczny dysk z identycznymi oznaczeniami ???Dokładnie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...