Glaniu Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Pomozcie na w/w plycie nie dziala mi czytnik kart na USB ,ktory na innych plytach dziala bez problemu ,a na Abicie wiesza WC badz "moj komputer" i lubi wyskopczyc komunikat typu klopot wy/we . Dodam ze zmianialem juz w biosie usb na 1.1 i dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Sprobuj podlaczyc ten czytnik na wejscia w obudowie one kozystaja z innego wyjscia na plycie glownej- jezeli nie masz to kup sobie kosztuje naprawde niewiele port USB podlaczany w piny bezposrednio w plyte golwna. P.S. Sprawdz czy nie dostales tego razem z plyta, MSI na pewno daje cos takiego razem z plytami glownymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaniu Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 dostalem takie cudo z plyta ale niestety :( ,a ten czytnik jest jedynym sposobem na przezucanie zdjec z mojego aparatu. Jestem bardzo niezadowolony z tej plyty milem MSI KT3U i wszystko smigalo cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...