s69 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 jak w temacie :P a serio to jest taka sprawa ze mam sagema my-x5-2 i chcialbym go podlaczac czasami przez irde do kompa. ale nie chce mi sie kupowac irdy do kompa. za to mam tuner tv winfast leadtek 2000 xp deluxe i w zestawie dali czytnik irda do pilota (ktory tez dali). czy daloby sie jakos programowo zrobic zeby przez ta irde dalo sie komunikowac kompa z komurka. ewentualnie moze jakos przerobic ta irde od tunera tak zeby dalo sie ja podlaczyc jako normalna irde do kompa (bo i tak jej nie uzywam przy tunerze) mam plyte epox 8rda+ jesli to byloby istotne. a jesli sie nie da :( to ile kosztuje zwykla irda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 niestety nie da się a zwykła irda do płyty kosztuje 20-25zł ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s69 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 to juz wole sobie kupic kabel sagem<-->port com i bedzie spox. taki kabelek za 10pln znalazlem. ;] i jutro sobie kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s69 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 jeszcze nie kupilem kabelka bo sie wacham. co kupic: 1. sagem <--> com za 13pln 2. sagem <--> usb za 30 pln nie wiem po prostu co sie bardziej oplaca. wiem ze usb bedzie szybsze ale o ile szybsze :> bo jesli tylko 2x szybsze to biore tanszy. ale jesli juz 3x szybsze to wezme usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 weź com - mniej problemów - wolniejszy od usb ale przecież mp3 do fona kopiować nie będziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s69 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 oki. no mp3 nie bede. co najwyzej amr. ale 3 minuty w amr to jedyne 200kb :) a jakie problemy miales na mysli apropo usb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 W cholere tego, sterowniki zle, komp czasami nie widzi fona, kabelek walniety... nie ma sensu sie bawic w usb, drozej+problemy, j/w, kup na coma. Aczkolwiek sporo naczytałem się o pieprzniętych comach, że czeba piny zwierac etc... BTW prosiłbym bardzo na PW twoja opinie o tym fonie, ile bateria trzyma, czy fajne dzwonki, czy sie nie wali etc. bo sie powoli przymierzam do jego kupna. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s69 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 co do kabla to kupilem na com i rzeczywiscie walniety niezle. wedlug schematow powinny byc 4 przewody a u mnie sa 3 w tym jeden nie podlaczony do niczego. 12 pln w plecy jestem ale trudno sie mowi. teraz zainwestuje w normalna irde podczepiana do plyty glownej. a co do koma to mam go dopiero 3 dni i bardzo mi sie podoba. wyswietlacz porzadny, menu sie nauczylem w 30 minut, aparat mysle ze przyzwoity jak na wbudowany w koma. baterie przez ten czas ladowalem raz przez godzine (do pelna sie naladowala) i trzymala 2 dni przy dosc obfitym bawieniu sie bajerami. teraz ladowalem cala nocke i przez caly dzien bawienia sie wciaz wskazuje pelna. dzwonkow ma kilkadziesiat i niektore calkiem calkiem. miedzy innymi "sweet dreams" w wykonaniu eurythmics z wokalem. mi sie podoba ten fonik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no ja polecam irde - jeśli będziesz potrzebował jakieś programy do niego to pisz na priva pomoge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a kabel kupiłem dobry za 6zł w hurtowni obok mojego domu - i śmigał aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniagora Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ja kupilem USB za 45 i nie potrafie z niego korzystac :) ... kabel mi wykrywa automatycznie, ale komorki juz nie widzi ... inna sprawa, ze zadnych sterow nie mialem, nie instalowalem - czy moglby mi ktos cos podpowiedziec? zeby chociaz sprawdzic czy kabel jest walniety, jakies sterowniki, programy, skad mozna to zalatwic? Pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jeleniagora, jaki telefon, jakiej firmy irda-usb jak y-160 to moge udostepnic sterowniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniagora Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 sagem myx5-2, kabelek komorka - usb firmy nie wiem jakiej :( na pudelku napisane jest USB DATA CABLE, na kablu CSB CABLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIL_JON Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 jeleniagora, jaki telefon, jakiej firmy irda-usb jak y-160 to moge udostepnic sterowniki...mi by sie przydały jak będziewsz miał mczas to ślij mi je na maila rafcio_1407@interia.pl :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoleoko Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ludzie czytajcie w innych forach -powtarzam usb kosztuje 29 zl, com tak samo jak gdzies jest drozej to niebrac, najtaniej jest na bazarach, i zawsze dzialaja. - usb i com (zeby sie nierozlaczalo to wlaczyc irda w telefonie i dziala ) - niech ktos wkoncu zalaczy link do programu do wgrywania javy, na bank jest(nie mysagemak2004 - bo to lipa jest nawet obraska sie nieda wgrac) - jak mozna zablokowac jave w programch - (hakerzy pokarzcie co potraficie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoleoko Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 - hey, niepiszcie takich bzdur jak : wina sterownika czy system przeinstalowac bo to nic nieda i na opakowaniu ma pisac USB DATA CABLE i reszcta mam ten sam i smiga (wlacz irde w telefonie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoleoko Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 tu link do sterownikow,programow, muzyczek i obrazkow (tam jest wszystko do tego gsm) http://sagem.the.cz/index.php?akce=linky&a...df5f6f52c974d19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...