Ram1rez Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Mam pytanie :wink: W związku że na rynku pojawił się sempron starsze procesory są wycofywane... Czy Barton 2500+ będzie jeszcze dostępny w 2005 roku (sklepy) czy to już koniec legendy OC :?: Pytam bo nie wiem co zrobić czy pierw zainwesowtać w wymiane karty graf czy może procka. Z góry dzięki za odpowiedź :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A karte na co chcesz wymienić? Nie ma sensu jej teraz zmieniać jak i potrzeby, we wszystko zagrasz. Kupuj procka. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jak najbardziej bierz procka bo bartków już później nie będzie :( :( (no chyba, że używane, ale nie mam zaufania do używanych rzeczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Karte chce wymienić ponieważ jest zepsta i ciągle sie przegrzewa... Dostane za nią 560zł i chce dopłacić do GeForce FX 5900XT od Leadteka :!: Szkoda że procki sie kończą... Chyba poczekam z tą karta i zainwestuje w bartka a potem na w nią :wink: Ja chce dooma na hight detalach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 560zl???? a kto ci kupi ta gf4ti za 560zl?? sorry za maly off topic ale ja bym w zyciu za taka kwote tej karty nie kupil. jeszcze piszesz, ze jest zepsuta???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 jaro-1 jakies jaja sobie robisz albo kretyna na ta karte znalazles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jak ktos ci da faktycznie te 560 zl to ja bym sie nawet nad spyleniem karty nie zastanawial .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pon_ton Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Kolega pracujący w sklepie komputerowym mówi, że teraz w hurtowniach(Action) są tylko jakieś niedobitki Bartonów 2500+ - to z ukruszonym jądrem, brudnymi nóżkami itp. Więc raczej nie polecałbym takich procków, chyba że na własne ryzyko... Jeżeli to ma być procek do zadań szkolno - biurowych, to w zupełności wystarczy jakiś Sempron... A może za jakiś czas pojawi się na www.ocinside.de sposób odblokowywania Sempronów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Sory z tą kartą trocha namieszałem :wink: Mam na nią jeszcze 20 miechów gwarancji a ponieważ nie ma już Leadteków to dostane kaske (czyli 560zł tyle ile za nią dałem) A jeśli chodzi o Bartka to chyba zrezygnuje z niego i kupie karte... Leadtek 5900XT za 795 nówka sztuka (komputronik hurt) to chyba dobry zakup... A jak coś nie będzie działać to pozbieram kase i kupie 512 ramciu i będzie dobrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Kupuj Procesor ale nie wiem czu znajdziesz za jakis czas 2500 ja od wczoraj szukalem we Wrocławiu chyba w 12 sklepach i nigdzie juz nie mieli to samo tyczy sie hurtowni!!! Wlasnie jade bo 2600 bo i z nimi sa juz problemy a jednego wlasnie zaklepalem :D Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Kupuj Procesor ale nie wiem czu znajdziesz za jakis czas 2500 ja od wczoraj szukalem we Wrocławiu chyba w 12 sklepach i nigdzie juz nie mieli to samo tyczy sie hurtowni!!! Wlasnie jade bo 2600 bo i z nimi sa juz problemy a jednego wlasnie zaklepalem :D Powodzenia! bzdury , bier karte ... proc ( ten durny spokojnie ci wystarczy a jeszcze przeciez go mozna @ i nie wiem czy probowales odblokowac cache ? ) :roll: , powiem tak bier grafe ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 na allegro jest jeszcze sporo 2500 po 360 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 na allegro jest jeszcze sporo 2500 po 360 zl.No faktycznie cale 11 aukcji wliczajac w to 2500M ktore dochodza do 500zl !! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dobra biore kaarte tylko jeszcze jedno pytanko czy Codegen 300W uciągnie to wszystko :?: Bo jak kupie karte to pewnie do grudnia z finansami cieniutko będzie a potem Szef 420W :D Jak myślicie :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dobra biore kaarte tylko jeszcze jedno pytanko czy Codegen 300W uciągnie to wszystko :?: Bo jak kupie karte to pewnie do grudnia z finansami cieniutko będzie a potem Szef 420W :D Jak myślicie :?: :?: :?:moze byc kiepsko , lepiej bierz zamiast grafy zasilaczyk ( albo pozycz od kogos cos mocniejszego ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Moge załatwić megabajta 350W ale to prawie to samo 8) Pożyjemy zobaczymy... Dzięki za rady :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 hehe codeshita na megabajta, nie wiem co gorsze nawet jesli ten drugi ma "350W", tylko później nie dziw sie za bardzo jak przez zasilke cały komp na złom poleci bo i takie przypadki sie zdazaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 W sumie troche byłoby żal kompa... Jednak poczekam i zbiore troche więcej kaski i kupie zestawik karta i zasilacz ten lub ten model... A może jest coś tańszego i lepszego :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w podobnej cenie do tego 420W jest neotec V4200 www.neotec.pl AVE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak nie krecisz za bardzo procka to powinien wystarczyc chieftec 360 albo troszke tanszy modecom gtf 350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak nie krecisz za bardzo procka to powinien wystarczyc chieftec 360 albo troszke tanszy modecom gtf 350 jarowi spokojnie styknie FSP 300-BT - ja dałem 70 zł i jest spoX wcześniej miałem Feela 300 [na allegro 30-55 zł] i też sobie dawał rade - sprawdzałem miernikiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na allegro ciezko juz znalesc tanio bartka 2500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na allegro ciezko juz znalesc tanio bartka 2500a fakt, ostatnio dobre bartki zaczynaja sie od 400 -450zl na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nówki chodzą po 440pln :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 buzzy sprzedal za 620zl swojego bartka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wycofanie Bartków to chyba najgłupszy ruch ze strony AMD :? Chyba że obniżą ceny 64bitowców do 300zł :lol: Kto wie może w przyszłym roczku (kwiecień--->urodzinki--->18) kupie właśnie 64 bitowca a Durnia postawie koło wysłużonego Athlona 850 8) A jak na razie pomyśleć musze nad jakimś dobrym przyszłościowym zasilaczem i chyba będzie nim Szef 420W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzams sie calkowicie z Jaro-1!!!!!!!!!!!!!! amd popelnilo straszny blad! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Może AMD chce odświeżyć Bartka taka samo jak Thoroughbreda i postawi go na FSB 200 od fabryki :lol: Jako kolejne modele semprona... Pcmax mam do Ciebie pytanko jak sie sprawuje ten Chieftec 360 :?: Bo mam zamiar coś podobnego kupić ale nie wiem czy to jest ciche czy wyje jak głodny mocy (do strwienia na ciepło) Codegen :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CuBa Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja mam do sprzedania takiego Fortrona 300W (BT) moge go Ci odstąpić za 70 zł ponieważ wymieniam aktualnie kupiłem 2600+ Bartona i gdyby nie grafa X800Pro oraz katody to także bym przy nim został ale ciągnie mi sprzęcior bez O/C i bez katod stabilnie ale poprostu wole mieć lepszy zasilacz ponieważ przy takim sprzęcie nie ma już przelewek. Jak coś to pisz do mnie na GG 3039959 Wiem gdzie jeszcze dostać Bartony 2600+ (na wrocławskiej giełdzie jest jeszcze pare sztuk i po sklepach trafiają się, mam 2 namiary, dla chętnych na GG podam wszystko :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Kolega pracujący w sklepie komputerowym mówi, że teraz w hurtowniach(Action) są tylko jakieś niedobitki Bartonów 2500+ - to z ukruszonym jądrem, brudnymi nóżkami itp. Więc raczej nie polecałbym takich procków, chyba że na własne ryzyko... Jeżeli to ma być procek do zadań szkolno - biurowych, to w zupełności wystarczy jakiś Sempron... A może za jakiś czas pojawi się na www.ocinside.de sposób odblokowywania Sempronów :) CZe.To mi tera zabiles klina :? bo moj bartek srednio sie kreci (max stable fsb 193 przy vcore 1,85 !) to chcialem opchnac kumplowie a samemu kupic nowy, ale jak powiadacie ze taki shit tera sprzedaja to moze nie zmieniac :?: :?: :?: Albo kupic thortona , bo przeciez to te same procki tylko inne mnozniki, odblokowac cache i bedzie gut !? Tylko ostatnio nie moge doszukac sie tych dobrych serii, zarowno bartkow jak i thortonow, Jakby ktosik mial gdzies spisane to moglby podeslac, albo linka zarzucic. Zgory thx. Pzd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...