TRaTRa Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Którego Athlona mam kupić BArtka2.5 czy 2000+T. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRaTRa Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 pomóżcie mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Po pierwsze nie pisze sie 2 postow jeden po drugim. Jest opcja EDYTUJ. Po drugie wachasz sie miedzy: AMD Athlon XP 2500+ Barton a AMD Athlon XP 2000+ Thoroughbred ?? Nadczym sie tu zastanawiac? BARTON!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRaTRa Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 wybaczcie mi :oops: Z góry dziękuje Igorowi Jestem dopiero początkujący Więc wezme Bartka 2500+ Barton Zwykły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 jezeli cena do zaakceptowania to oczywiscie barton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...