grochu19 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Nie wiem dlaczego ale komputer zawiesza mi sie na wiekszosci gier tak samo podczas testu directdraw przechodzi bodajze 2 pierwsze testy a na tescie ktory sie uruchami na pelnym ekranie zawiesza sie i trzeba resetem kompa uruchomic ponownie. Cos mi sie zdaje ze mam cos z trybem pelnoekranowym dodam ze mam win xp 2 razy formatowalem i wgrywalem od nowa system i nic nie pomoglo. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 podałbyschociarz jaki masz config ( w szczegolnosci zasilacz ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Stawiam na uszkodzony zasilacz, albo na grafikę. Podaj jaki masz sprzęt, bo bez tego ni nie wymyślimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja wiem co sie stało... komputer sie zepsuł :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ja wiem co sie stało... komputer sie zepsuł :lol: :twisted:trafna diagnoza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 A ja bym ci polecił zrobić jeszcze raz format i po wgraniu nowego windowsa zainstalować stery tylko do mobo i grafiki, u mnie kiedyś było to samo i jak się okazało był konflikt sterów myszki i klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 U mnie jest to samo. Wczoraj kupiłem Gf3 Ti200 128MB i po włączeniu jakiejkolwiek gry po kilku minutach zawiesza się i tylko reset pomaga :( Czy faktycznie może to być wina grafiki, czy to tylko konflikt sterowników i wystarczy przeinstalowanie XPka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 U mnie jest to samo. Wczoraj kupiłem Gf3 Ti200 128MB i po włączeniu jakiejkolwiek gry po kilku minutach zawiesza się i tylko reset pomaga :( Czy faktycznie może to być wina grafiki, czy to tylko konflikt sterowników i wystarczy przeinstalowanie XPka?Driver Claner i powinno być OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu19 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Juz wszystko gra okazalo sie ze sterowniki byly jakies rabniete wgralem nvidia omega i chodzi. Dziekuje wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...