Klost Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 mam plyte gigabyte 7n400 pro2. problem polega na tym ze po wlozeniu proca amd 2500+ i ustawieniu fsb na 200 program easytune4 twierdzi ze agp ma 100mhz a pci 50mhz. o ile dobrze wiem na nforce2 agp i pci powinno byc zablokowane. a wg tego programi nie dosc ze nie jest zablokowane to za cholere nie moge zmusic kompa do pracy asynchro. czy ktos wie co robie nie tak? czy easytune klamie czy ja o czyms nie wiem. ewentualnie jest jakis inny program do sprawdzenia czestotliwosci agp i pci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Sprawdz programem "nVidia System Utility" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 wyglada na to ze easytune bredzi. agp ma 66mhz a pci nie wyswietla czyli pewnie bedzie zablokowane, tak jak myslalem dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 To spox ze wszytko OKI :) Mozesz jeszcze w biosie sprawdzic :). U mnie na Abicie jest taka opcja :) PS Nie wspominajac ze takiego taktowania HDD i reszte raczej by nie przezyla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...