TRaTRa Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 SKĄD WZIĄĆ ATHLONA XP 2500+ BARTON MOBILE. bo potrzebuje do 450 zł Kupie bardzo chętnie NA Alegro jest za 520 zł jężeli ktoś chce a szuka Piszczie mi adresy sklepów 2 dni szukałem i nic nie znalazłem. Napiszcze kto wie czy jest na giełdzie w warszawie. No bo ja nie wiem co robić :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 szukałeś, szukałeś i nic.... a z wawy jestes.... ! Ciężkie masz życie. Pamiętaj jest cos takiego jak Warszawska Giełda Komputerowa. Tam po 430 chodzą. Fakt nie ma ich w necie na stronie ale jak pojedziesz to znajdziesz. A jak sie dotargujesz to i za 410 weźmiesz. A jak koniecznie chcesz to mam jednego nieużywanego (Dostałem na imieniny) więc ci moge odsprzedać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRaTRa Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Bardzo chętnie od ciebie wezme a za ile Możesz podać gg ok. :) A na giełdzie nie będzie lub będąpo kosmicznych cenach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 szukałeś, szukałeś i nic.... a z wawy jestes.... ! Ciężkie masz życie. Pamiętaj jest cos takiego jak Warszawska Giełda Komputerowa. Tam po 430 chodzą. Fakt nie ma ich w necie na stronie ale jak pojedziesz to znajdziesz. A jak sie dotargujesz to i za 410 weźmiesz. A jak koniecznie chcesz to mam jednego nieużywanego (Dostałem na imieniny) więc ci moge odsprzedać ! AN giełdzie już ich nie ma,nawet zaprzyjaziony sprzedawca miał mi złatwić i nic,nawet Bartonó 2500+ już nie ma.JA mobil-a moze bede mial sprowadoznego z USA.albo z Niemiec,bo jeden kumpel jest tam ,a drugi tam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoziom Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Mobile coraz ciezej dostac z kazdym dniem jedyne co ci pozostaje to allegro. Biez je puki maja jeszcze na allegro - bo ich dni juz sa policzone :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...