Lisek Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 mozilla.org ostatnio zmieniła szatę graficzną swojego serwisu i jak widać obecnie na pierwszym miejscu nie ma już pakietu Mozilla Suite - jego miejsce zajęła przeglądarka Mozilla Firefox. Oprócz tego na FTPie mozilli zaczynają się pojawiać pierwsze buildy Firefox'a oznaczone jako 0.10/1.0 PR (NOT FINAL) na którym właśnie pracuję Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040902 Firefox/1.0 PR (NOT FINAL) Przyznam szczerze, że od wersji 0.9.3 wprowadzono wiele udogodnień + poprawki do domyślnego themes'a (w końcu wygląda pod GTK2). Nightly Mozilla Thunderbird znajdujące się w katalogu latest-0.8 także zmieniły oznaczenie z 0.7+ na wersję 0.8. Wszystkich zainteresowanych zapraszam tutaj i przypominam, że nie są to jeszcze wersje finalne! http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...tly/latest-0.9/ http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/thu...tly/latest-0.8/ Z innych wieści pojawił się Mozilla Calendar aka Sunbird z nowym themes'em oraz Opera 7.60 P1 ;) Przy takim wyborze nie rozumiem ludzi, którzy jadą na posysającym IE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Final ma być dopiero 11.10.2004. :cry: Przyznam szczerze, że od wersji 0.9.3 wprowadzono wiele udogodnień + poprawki do domyślnego themes'a (w końcu wygląda pod GTK2).Co jeszcze ciekawego wprowadzili ? Mój UA - Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows 3.11; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ogolnie dlugoby wymieniac, ale jest tego sporo :) Ale wydaje mi sie ze 1.0 PR ma byc wczesniej... Choc w sumie dawno w roadmape nie zagladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 roadmap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Używam IE@Avant browser i zadnego syfu nie mam (tak mi sie wydaje :lol: )mozilla fir. tylko na warezy i jakies podejrzane stronki, bądź kupowanie online :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Używam IE (...)No wlasnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Newsman się znalazł ;) Ściągnę tę przeglądarkę, może mi przypadnie do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Opera/7.60 (Windows NT 5.1; U) [pl] (IBM EVV/3.0/EAK01AG9/LE) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Hah, a moj Firefox wyświetla obecnie version 1.0 Preview Release (NF) oraz Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040909 Firefox/0.10 PRka nadchodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...eleases/0.10rc/ Dla mnie 0.1 jest narazie bezużyteczny ze wzgl. na małą ilość dostępnych rozszerzeń. Narazie zostaje przy 0.9.1+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Tylko to nie jest Pre-Preview, czyli wstępna wersja wstępnej wersji 1.0 :) Co do pluginów to wystarczy Tabbrowser Extensions, ale niestety nowy panel tegoż dodatku jest powalony :( Stary był intuicyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 TBE to podstawa, ale sam TBE mi nie wystarczy. Nowy panel jest faktycznie powalony, sam używam starej wersji z 12.07.04. update: Wersja 0.1 może korzystać ze "starych" rozszerzeń - w about:config trzeba znaleźć wpis app.extensions.version i zmienić 0.10 na 0.9. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...