4rch0n Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Mam pytanie... czy artefakty pojawiają się gdy karcie jest "za ciepło"? To znaczy czy jak będę podkręcał do momentu gdy nie będę miał artefaktów to nie spalę karty która ma podstawowe chłodzenie(radiator)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 przy kreceniu pamieci arty sie pojawiaja kiedy jest pamieciom za goraco lub po prostu wymiekaja. a rdzen teoretycznie nie ma nic do artefaktow a do stabilnosci w 3d. teoretycznie bo praktycznie u mnie przy pamieci nie kreconej rdzen 250@390 daje stabilne w 3dmarku godzine petli. a grajac w csa mam artefakty chociaz pamiec nie ruszona. dziwne o tyle ze cs mniej meczy karte niz 3dmark (chlodzniejszy rdzen i pamieci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Zbytnie podkręcenie rdzenia również owocuje artefaktami i to bardziej widocznymi niż te spowodowane przez pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouthMan Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Nom, takie skaczące tekstury, ble ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Za wysoko przetaktowany rdzeń powoduje pojawienie się mnóstwa kropek na ekranie. za wysoko pamięci to znowu trójkąty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ale dopóki tych efektów nie ma to znacz, że karta się nie grzeje? Jak mogę sprawdzić temperaturę tej karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...