dysan Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 mam pytanie mam go w plusie i czy ktos wie jak wlaczyc informacje o sieci i zeby stan konta byl na wyswietlaczu tak jak w mojej starej nokia 3210 :)) aha i ile wam trzyma bateria ?? mi 4 dni chyba troche malo jak na nowy telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 To jest na karte czy abo ? Poza tym baterie w nowych komorkach sa juz formatowane w fabrykach wiec mozna to zrobic ale nie trzeba aby trzymala sporo. Podejrzewam, ze mozna zastosowac kilka trickow na to aby bateria trzymala wiecej. 1. Przyciemnienie wyswietlacza. 2. Wygaszacz na off. 3. Kilka pierwszych ladowan przy WYLACZONEJ komorce po jakies 10-12 godz. Po jakis 10 ladowaniach i zastosowaniu sie do pozostalych pkt. powinienes miec telefonik sprawny o 1 dzien dluzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 tak na karte w simplusie i jak wlaczyc info o sieci i stan kata na wyswietlaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Info sieci - wiadomości->informacje lok.->info st. bazowej (ktoś, kto to umieścił w tym miejscu musi chyba żyć w innym świecie) Stan konta jak nie jest od razu widoczny, to już chyba nie będzie. Przyciemnienie wyświetlacza - brak (albo pełne podświetlenie, albo wcale) Wygaszacz - brak jakichkolwiek ustawień (chyba, że są tak elegancko schowane, jak info sieci. :) Bateria nie pociągnie 6 dni nawet, gdybyś położył telefon i nie ruszał go wogóle przez ten czas. 5 dni to max. Odkryjesz jeszcze dużo więcej jego minusów... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no to dzieki mam info jusz szkoda ze stanu konta niema chyba wrucem do starej nokia 3210 ''stara ale jara'' i prosta jak budowa cepa dobrze lezy w dloni :P tak samo dobrze jak cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Mi ten telefon T230 trzyma 5 dni, w tym czasie odbyłem 29 minut rozmów. Jak jest u innych? Mam go w idei i w reklamie było 300h czuwania i 10h rozmowy. Żona ma motorole 205 - 200h i 5h rozmowy i jej też trzyma 5 dni. Może jest walnięty ten T230 - reklamować go. Zresztą już raz był w reklamacji bo gubił stacje - tylko połączenia alarmowe i wtedy trzymał tylko 4 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 mi tesz czase pisze takie cos to znaczy ze trzeba do naprawy?? dawniej zawsze nokie mialem i zadnych problemow zachcialo mi sie sony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Wgrali mi nowe oprogramowanie do telefonu i pod względem działania - łapanie stacji jest ok. Ale ta bateria to do kitu lub reklama telefonu. Nie chce mi się znów czekać 2 tygodnie na niego z jakimś klockiem u boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 i to wgranie nowego oprogramowania trwalo 2 tygodnie eh to chyba dam sobie spokuj sprzedam go moze jak sie ktos nawinie i sie kupi jaka NOKIA i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 zalerzy od punktu przyjmowania... niekiedy naprawa twa 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Bateria nie pociągnie 6 dni nawet, gdybyś położył telefon i nie ruszał go wogóle przez ten czas. 5 dni to max. Odkryjesz jeszcze dużo więcej jego minusów... sory mi t230 wyciąga około 7-8 dni max (przy "leżeniu telefonu i nic nie robieniu" czyli w takich warunkach jak robią testy u producentów) a i mam pytanko czy coś takiego może być prawdą ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32107978 pytam bo wiem że jest niemożliwym zrzucenie zdjęcia z koma na PC bez użycia MMS (przez np. "Album MMS" Idei) albo maila. a tutaj człek przedstawił taką możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 bateria trzyma mi max 5dni ale i tak ładuje raczej co 4 dni, stan konta zeby był cały czas na wyswietlaczu to nie wiem jak ale zeby sprawdzic noto :Połączenia/czas i koszt/koszt polaczen/kredyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 mi tesz czase pisze takie cos to znaczy ze trzeba do naprawy?? dawniej zawsze nokie mialem i zadnych problemow zachcialo mi sie sony i to wgranie nowego oprogramowania trwalo 2 tygodnie eh to chyba dam sobie spokuj sprzedam go moze jak sie ktos nawinie i sie kupi jaka NOKIA i bedzie okDokładnie tak :D sory mi t230 wyciąga około 7-8 dni max (przy "leżeniu telefonu i nic nie robieniu" czyli w takich warunkach jak robią testy u producentów)Być może mieszkasz bardzo blisko nadajnika, a to znacząco wydłuża czas działania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Wymienili mi na nowy. Na razie brak problemów, ale mam go dopiero tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...