Narthax Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 witam. pytanie jak w tytule. uzyty zostal klej termoprzewodzacy. ew. czy mozliwe jest zdjecie tych radiatorow i w jaki sposob? pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 do lodówki lub zamrażalki powinien puścić .......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jesli bedzie widac slady kleju to brak gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 w sumie teoretycznie nie powinni sie pluc (chyba ze standartowo maila inne). Na samochod tez nie tracisz gwary jak dolozysz spojlery ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 w sumie teoretycznie nie powinni sie pluc (chyba ze standartowo maila inne). Na samochod tez nie tracisz gwary jak dolozysz spojlery ;) Nie to nie to samo bo ja mam wyraźnie napisane w gwarancje że modyfikacja lub zmiana chłodzeniea wiąże się z utratą gwarancji. Ale zawsze można wszystko poodklejać i nie zauważą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Jeśli sam montujesz spoilery to w diabły idzie gwara na perforację nadwozia. No chyba że robią ci to w autoryzowanym serwisie lub bezpośrednio u dealera. Taki mały OT :D ....Wszelka modyfikacja chłodzenia niezgodna ze specyfikacją producenta skutkuje utratą roszczeń gwarancyjnych.... Ale jak nie będzie śladu po modyfikacji to hulaj dusza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narthax Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 a jakies jeszce sugestie, jak to odkleic w razie czego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 idz z tym klejem do sklepu z odczynnikami chemicznymi i tam powinni Ci powiedzieć jakiego odczynnika użyć żeby rozpuścić klej a nie pamięci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoisoN Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 w sumie teoretycznie nie powinni sie pluc (chyba ze standartowo maila inne). Na samochod tez nie tracisz gwary jak dolozysz spojlery ;) Nie to nie to samo bo ja mam wyraźnie napisane w gwarancje że modyfikacja lub zmiana chłodzeniea wiąże się z utratą gwarancji. Ale zawsze można wszystko poodklejać i nie zauważą. na gwarancji jest tez napisane ze ma wszystko byc w pudelku, natomiast przed kazdym sadem w nimi wygrasz o to pudelko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Jak mam odkleić chłodzenie? Zamrażarka była grana. Nic, nawet nie drgnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Zamiast Kleju, plastry termiczne pokryte klejem z obu stron, łatwiej się ich pozbyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 jesli kleiles tym klejem co mam na mysli to raczej juz nie da rady nic sciagnac chyba ze razem z kostką pamieci :lol: jak sie ten klej nazywal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...