Pinio Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Zainstalowal sie jakis syf side cos tam, ktorego usunalem. Ale od tego mam klopoty z logowaniem sie: -allegro nie moge wejsc na strone z moimi aukcjami z powrotem wrzuca mnie na glowna strone -home.pl nie moge sprawdzic poczty -na forach niby loguje ale nie pokazuje nowych postow, klopot z wejsciem do PW Przelecialem komputer adwarem i zainstalowalem nowego SP. Ustawienia w eplorerze zrobilem default dotyczace bezpieczenstwa. Nie wiem co jeszcze moge zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 napisz dokladnie co za syf zainstalowales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 może włacz akceptowanie wszystkich cookie z serwerów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dokladnie, wlacz akceptacje ciasteczek w przegladarce interenetowej oraz ew zmniejsz poziom zabezpieczen (jesli uz IE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 A najlepiej zmień przeglądarkę na jakąś normalną. Np. Opera, Mozilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Potwierdzam, osobiscie uzywam mozilli, ktora na moim configu smiga nawet wg mnie lepiej niz opera , niemniej obie ww sa extra:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 polecam Mozille 1.7.X i The Bat 2.1X do poczty ( uwazam ze jest lepszy niz ten w pakiecie mozilli, co do przegladarki to dla mnie Mozilla to nr 1 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...