rafalste Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam Szukam dobrego lecz niedrogiego sprzetu. Mam juz kompa Athlona 2,6 GHz na nim założona jest karta na 4 kamery 25kl/s PowerCCTVE400 z oprogramowaniem SuperVisionCam. Szukam 4 kamer dwóch na zewnatrz przy minimalnym oświtleniu (bardzo słabym) aby filmowały mi co nieco w nioci wewnętrznych tez dwóch aby filmowały tez w w miare w nocy zebym widział ze ktoś się kręci po sklepie. Proszę o jakieś propozycje ??? Może ktoś wie jak skonfigurować program aby po wykryciu ruchu otwierał mi okienko dial up i dzwonił na mój numer i odtwarzał mi ustawione nagranie ???? bo w programie jest ze otwiera mi dowolny program ale co to ma byc ??? Aha koszt kamer zewnętrznych i wewnętrznych z kablami koło 2000 zł razem. Może byc cos na allegro ..... tylko co ?? PLEAS HELP MY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalste Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To że mam 25 Kl/s na wszystkie 4 kamery to mi nie przeszkadza. Chodzi o to ze ja nie bede chronił Pentagonu tylko mały Sklepik spożywczy o powierzchni 120m2. Jaki Soft byś proponował ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 poszukaj kamer dziłających w podczerwieni widziłem takie z zasiegiem 10m kąt 72* za 250-260 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalste Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Aha w tym programie Supervisioncam jest opcja dial-in oraz opcja w razie alarmu otwieranie innego programu. Czy ktoś wie jaki uzyc zeby po włączeniu dzwonił mi na wybrany numer i odgrywał plik dzwiekowy. Co i jak skonfigurowac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...