Skocz do zawartości
Slayer

Gry wymagajÄ…ce 1 GB RAM przy max detalach

Rekomendowane odpowiedzi

nom lepiej miec 1 gb bo i duala mozna wlacz, a tak

Hymm, a to mając 768mb nie można włączyć duala? ;), przecież na nforce czy to 3x 256mb czy 512 i 256 dual można włączyć, pamiętam jak miałem Epoxa 8RDA to tam trzeba było obsadzić odpowiednio dwa gniazda przy 2 kościach albo mając 3 kości obsadzić wszystkie i też był dual, więc nie rozumiem tego stwierdzenia ;). Jedyny + 1GB nad 768MB to ładniej wygląda i szybciej chodzi o te 256mb :].
aaa, 768 dziala w dualku no fakt, przeoczylem ale 1 gb ladniej wyglada :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Giga i mi ladnie Doom smiga :lol:

W sumie to nie wiem czy jest roznica bo dooma odpalilem dopiero po zmianie grafy i dorzuceniu ramu wie nie mam porownania. Ale w czasie gry mi wcale nie przycina. Farcry jeszcze na nowym sprzecie nie odpalalem. Ale z drugiej strony w dooma gram na high detail a nie na tych najleprzych :? i bez aa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi na 512 FarCry śmigał na Very High w 1280 i nie odczułem doczytywań... (może szybki dysk ??)

Doom3 800x600 FSAAx4 detale HIGH - 40-60FPS

Ultra High sie nie da bo rwie jak cholera...

Nie narzekam...

słaba karta bo 128-bit była - ale ją sprzedałem :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u kumpla na 8rda+ dziala dual przy 3x512MB.

Normalne. I bedzie też działał w konfiguracji 256-256-512. Sprawdzone osobiście.

BTW - PITer, sorki, że się czepię, ale nie żal Ci było wywalić tyle kasy na kompa z podpisu. Przecież to czysta strata forsy przy tak szybko zmieniającym się sprzęcie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi