lukas666 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 nom lepiej miec 1 gb bo i duala mozna wlacz, a takHymm, a to mając 768mb nie można włączyć duala? ;), przecież na nforce czy to 3x 256mb czy 512 i 256 dual można włączyć, pamiętam jak miałem Epoxa 8RDA to tam trzeba było obsadzić odpowiednio dwa gniazda przy 2 kościach albo mając 3 kości obsadzić wszystkie i też był dual, więc nie rozumiem tego stwierdzenia ;). Jedyny + 1GB nad 768MB to ładniej wygląda i szybciej chodzi o te 256mb :].aaa, 768 dziala w dualku no fakt, przeoczylem ale 1 gb ladniej wyglada :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 hmm muszę się zastanowić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 hmm muszę się zastanowić Nie ma nad czym,poco tracic dodatkowe siano,lepiej dolozyc na lepsza grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ja mam Giga i mi ladnie Doom smiga :lol: W sumie to nie wiem czy jest roznica bo dooma odpalilem dopiero po zmianie grafy i dorzuceniu ramu wie nie mam porownania. Ale w czasie gry mi wcale nie przycina. Farcry jeszcze na nowym sprzecie nie odpalalem. Ale z drugiej strony w dooma gram na high detail a nie na tych najleprzych :? i bez aa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 O tej porze za rok bedzie trza miec 2 GB zobaczycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 po dołożeniu 2giej 512 na Ti4400 lepiej mi sie grało : ) w D3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mi na 512 FarCry śmigał na Very High w 1280 i nie odczułem doczytywań... (może szybki dysk ??) Doom3 800x600 FSAAx4 detale HIGH - 40-60FPS Ultra High sie nie da bo rwie jak cholera... Nie narzekam... słaba karta bo 128-bit była - ale ją sprzedałem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 u kumpla na 8rda+ dziala dual przy 3x512MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 zobaczyem i zdebialem... nominuje sims 2 do tego na razie ekskluzywnego grona.... pzy czym osobiscie uwazam ze ww gier tylko lock on ma bardziej zwalony engine... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 u kumpla na 8rda+ dziala dual przy 3x512MB. Normalne. I bedzie też działał w konfiguracji 256-256-512. Sprawdzone osobiście. BTW - PITer, sorki, że się czepię, ale nie żal Ci było wywalić tyle kasy na kompa z podpisu. Przecież to czysta strata forsy przy tak szybko zmieniającym się sprzęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Hanu,prawde mowiac to bym wolal Twoj sprzet niz jego wiec nie mow,ze wydal za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 podajcie link do cfg. do dooma 3. Z góry dizękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 podajcie link do cfg. do dooma 3. Z góry dizękujępisanie na temat nie boli... a jeżeli boli to TU mam lekarstwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...