Error404 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Czy istnieje jakis program ktory wylaczy kompa jak temp bedzie za wysoka albo chociaz zaalarmuje? Mam AMD 2400+ XP na A7N8X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wejdz do biosu plyty glownej tam powinienes miec te dwie opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error404 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wlanie oto chodzi ze nie ma (albo ja nie moge znalezc) W KR7A byla taka opcja a tu nie widze. Moze wystarczy Flashowac bios, tylko gdzie moge sciagnac nowa wersje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Program: http://mbm.livewiredev.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 szanowny Panie moderatorze :) moze mi Pan wskazac w tym programi opcje umozliwajaca wylaczenie kompa przy temp np cpu 50* z góry bardzo Panu dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error404 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 hehe da sie ale trzeba wlasczyc opcje "po alarmie wlacz:" i dac jakis inny program zamykajacy. ale duzo motania. nie ma moze czegos mniej spomplikowanego? MBM to jest kombajn a mi potrzebne grabki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 no tak zgodze sie tylko ze dla mnie to nie jest po polsku po alarmie to znaczy jak alarm sie skonczy prawda ? no chyba z polskiego nigdy nie bylem mocny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...