Narthax Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 witam. zastanawiam sie nad zakupem r 9700 na allegro. mam pytanie: jak sprawdzic czy karta dziala? przywiezie mi ja wlasciciel w celu wykonania testow. jakie testy wykonac, zeby przekonac sie ze karta na pewno dziala i nie ma zadnych ukrytych wad? z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Pusc jakies Marki ze 3 razy, a nastepnie zapusc jakas wymagajace gre --> Doom3 lub FarCry i pograj chwile. Jezeli bedzie wsyzstko ok to bierz. Oczywiscie najpierw jeszcze zobacz cala karte dokaldnie czy wszystkie podzespoly sa ok (rdzen i pamieci) oraz obejrzyj kondensatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Puść 3DMarki, jak przejdzie bez artefaktów to znaczy że działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narthax Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 i to wystaczy? czy zna ktos jeszce jakies sposby? a co do sprawdzenia gpu i pamieci, to na pamieciach sa radiatorki, a na gpu radiator. nigdy tego nie usuwalem i wole nie ryzyowac, wiec czy jest jakis inny sposob zeby sprawdzic te elementy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...