Bestia Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Co powiecie o takim chlodzeniu nagrzewnicy. Od spodu wieja na nia 3 wentylatory szybkoobrotowe a na górze lezy na niej domowy wentlator ktory ja przykrywa. Jest szybkoobrotowy i niezle daje :D . Jak myslice zda to egzamin?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Jak dla mnie bez sensu, przerost formy nad treścia, nie wspominając o koszmarnym halasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ciche, to to chyba nie jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestia Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ciche nie jest ale mi na ciszy nie zalezy gdyz jade na sluchawkach. Pytanie czy zyskam troche wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 gdzies juz czytalem na tym forum - róznica bedzie kilku stopni (ok.2C) a u ciebie przy takim ostrym nadmuchu to moze i z 5C bedzie mniejsza temp. . dla mnie ten twój pomysl jest do bani :lol: :lol: :lol:bedzie to cholernie glosne :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Nie przesadzałbym tak z tą różnicą temperatury, nie sadzeby aby dalo sie osiagnać spadek o 5* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 jak na chałasie nie zależy, to wystarczył by jeden papst 172mm 24V puszczony na 24V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 LOL :lol: Na cholere te wentyle wiejace od dolu????? Wysytarczy szczelny shroud a podcisnienei reszte zalatwi. Zreszta to sie mija z idea WC wogole....;d a pozatym to o jaki dokladnie masz na mysli ten wentylator na gorze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja mam wrzucona nagrzewnice w pudełko na narzędzia 3 wentyle i gitara cicho i cieple powietrze leci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...