erOl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Zle dobrze :) Ledwie go dostalem bo juz nigdzie nie bylo o 2500 nie wspomne! Oznaczenia AXDA2600DKV4D T846916C40253 AQYFA0410DP8W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 No i co z tego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 :D:D:D Glownie chodzilo mi o to oznaczenia ,bo wiem ze cos sie w nich tam kryje a nie do konca wiem co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 KAŻDY PROCEK KRĘCI SIĘ INACZEJ. Wg. opisu seria jest ok, i batch niski, ile wyciągniesz? nikt nie wie. Sam musisz go potestować i zapodaj potem wyniki jak co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 DP8W - tu moze byc problem chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 A wlasnie co znacza te 4 ostatanie znaki ?? Bo reszte w FAQ znalazlem!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...