Skocz do zawartości
mariano83

Problem z grami na viakt133a + gf2ti

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak do tego podejść, komp zawiesza mi się za każdym razem jak włączę grę korzystającą z direct3d. Nie wiem o co chodzi, gdyz fifa2003 działa bez problemów jak i pare starszych tytułów. W pro evo soccer 3 po kilku sekundach gra mi się zawiesza, tak samo w beyond good & evil. Mam winxp home, MSI gf2ti, Gigabyte GA7zxe, 256 MB SDRAM CL3, dysk MAXtor 20 gb. Kartę sprawdziłem na artifacttester 5 i brak artefaktów, nie grzeje się, rdzeń wysmarowałem pastą i sprawdziłem radiator z wentylatorem. Proszę o jakieś rady!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najnowsze stery pisane sa praktcznie pod najnowsze karty czyli GF6800 i ze starszymi modelami moga miec klopoty. Lepiej zaisntaluj jakies starsze stery i wtedy sprawdz. Te stery nib sa kompatybilne z GF2 ale watpie aby nVidia je sprawdzala czy dzialaja w 100% poprawnie na tej karcie i daltego moga wystepowac problemy. Sprawdz na starszych sterach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to wina dźwiękówki mam sblive player 1024 na sterach instalowanych z win xp, al próbowałem tez na kx`ach i ściągniętych ze strony creativa. próbowałem też na dźwiękówce zintegrowanej, ale to samo. Próbowałem na sterach detonator 28 i 52 - to samo. może trzeba coś w biosie przestawić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...