dziungwaj Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 zamierzam przerobic Atmana 306 na niezatapialna - czy po przeróbce nie bedzie ona glosniejsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 ja wlasnie testuje moja w wersji niezatapialnej - gdy juz sie dobrze odpowietrzy to naprawde slabo ja slychac... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Ok Chopin, ale nie odpowiedziałeś na pytanie - jest głośniejsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 przerobiłem u siebie Atmana AT-305 na niezatapialną i w moim odzuciu jest ciszej, jak leżała w pojemniku to cała obudowa buczała, teraz na 6 warstwach pianki jest całkowicie niesłyszalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nigdy nie mialem jej zatopionej na dluzej, wiec nie moge zbytnio sie wyrazac - oczywiscie wsadzilem ja kiedys w wiaderko - raczej jest cichsza niezatopiona - tak mi sie zdaje - to tylko subiektywana opinia. AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...