bhdn Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Witam. Temat nie nadaje się chyba do działu Kupię. Chcę tylko zapytać, czy znacie sklep komputerowy na terenie Szczecina, w którym kupie płytę główną pod A64 od ręki, bez głupiego zamawiania i czekania (co mogę rownie dobrze zrobic w komputroniku albo siriusie) ?? Połowę miasta obskoczyłem. 0- kpina ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 taaa dostaniesz - w mediamarkt - czyli nie dostaniesz :) chyba ze lubisz przeplacac, zamow przez intenet - wiesz ile sie musialem nameczyc zeby glupie hynixy zamowic ? a ty z tak zaawansowanym sprzetem wyjezdzasz jak plyta pod a64 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhdn Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Wybralem wiec sklep internetowy.... w moim slicznym miescie chyba nie znajde takiego nowoczesnego sprzetu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam... Sorki za lekki ot... Wiecie gdzie w Sz-nie dostane jeszcze Bartona?? Chodzilem od sklepu do sklepu i lipa...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 do bartona to to samo co z ta plyta :) zamow przez internet inaczej kicha :) a tak serio to wszedzie minimum 2 tyg trzeba czekac na sprowadzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Tylko przez sięć- ale najlepiej jak znajdziesz coś sensownego w stacjonarnym sklepie. IMHO jak zapewne wiesz jedynie warte rozważenia chipsety to K8T800PRO albo NForce 250 bo wcześniejsze nie mają blokady AGP/PCI. Polecam Abita KV8 Pro na siriusie za 470,- :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Apropo Szczecina to ogólna kicha . Dostanie czegokolwiek niestandardowego graniczy z cudem. Nie raz już się nadzwoniłem i nabiegałem po całym mieście i nic. Teraz tylko internet zostaje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 na szczęście, że jest. Musiałem do HARTa trafic zeby znaleść sklep z Epoxami bo tak to nikt nie sprowadza w sz-nie. O dziwo cena taka jak w komputroniku !!! Ale z cenami pamieci przesadzaja :) o 20 % nawet wyższe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Ostatnio (ze trzy dni temu) właśnie w Harcie były Bartony. A tak wogóle to moim zdaniem to jeden z lepszych sklepów w Szczecinie (to nie jest reklama tylko moja opinia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...