Anonim Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Witam! Jest taka sprawa mam osiedlowke 128 zwykla standardowa i jest ograniczenie sciagania do 15kb (standardowo), i jak sciagam jakis pliczek np z flashgeta to na poczatku przez pare sekund mam transfery powyzej 100kb/s potem spadaja po powiedzmy 5 sec na normalne i jak robie pause i play w flashgecie to wmiare niezle te pliki sciaga jaki trailer 5mb sciagnal w minute 14 sekund... I glownie chodzi oto ze poszukuje programu ktory automatycznie stopowal by i wznawial sciaganie co pare sekund :) wiem ze to troche dziwne ale jesli przez taka metode moge sciagnac z 10 razy szybciej to wiecie :) z gory thx za pomoc !! ---EDIT--- ewentualnie jakis program co wznawia transfer jest transfer spadnie po nizej ilus tam kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Poszukaj na: www.google.com.pl www.download.net.pl www.pliki.pl www.emucha.com www.kogi.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 użyj proxy jakiegos moze pomóc :] nie ma takiego programu na 90% ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 użyj proxy jakiegos moze pomóc :] nie ma takiego programu na 90% ;]gdzie moge sie dowiedziec cos sensownego o proxy po polsku ?? P.S. tylko prosze bez zadnych loli i linkow do google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeczytaj to a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie w 100% i twoj problem zapewne zniknie :] a nawet mozesz byc bardzo pozytywnie zaskoczony (p.s adresy proxy oprocz w pisania jednego z adresow w przegladarke musisz wpisac rowniez np do flashgeta) http://arudnik.beep.pl/adresy/w3cache.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...