pawelwit Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 DFI INFINTY nFII czy Gigabyte GA-7N400 Pro2, a moze GA-7VT880 Pro? Pytam, bo ze wzgledow ekonomicznych rezygnuje z zakup DFI LanParty, a chcem dolozyc na Bartka Mobile i Hynix'y, ale nie dobralem jeszcze plytki (z w/w). Chcielbym dodac, ze znaczenie ma dla mnie procz o/c, rowniez wyposazenie plyty oraz "dodatkowa zawartosc pudelka". W koncu pulap ±400 pln to tez nie malo jak na studenciaka :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 dfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwit Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Spox. Wybor miedzy DFI a GA-Tn400 pro2 tez przechylal mi sie na strone tej pierwszej, ale moglibyscie napisac cos wiecej o GA-7VT880 pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 no jeszcze mozesz abita sobie sprawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Gigabyte'a sobie odpusc na tym za duzo nie podkrecisz procka zastanow sie nad dfi, abitem asusem albo epoxa!!!! na tym sprzecie mozesz ladnie podkrecic!!!! p.s. polecam to co mam w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 DFI INFINITY tam mozna ustawic wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 DFI INFINITY tam mozna ustawic wszystko :)nie bardzo rozumie mozesz jasniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 szkoda ze tytul nie brzmi 'DFI vs Asrock'. naprawde nie widze mozliwosci wahania - oczywiscie, ze Infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak chcesz procka @3200XP to gigabyte jak ostry o/c to DFI ! - w przypadku DFI masz więcej opcji w biosie i FSB 250 [ale płyta często pada] a na gigabyte masz spox stabilność i pezproblemowośc... A wracając do Gigabyte'a to ja go raczej nie polecam do o/c ale jak ktoś chce to i na tym mobo [chodzi mi o GA-7N400 Pro2] "pokręci"... Zobacz... http://pclab.pl/thread23592-3.html 2808 MHz (12*234 MHz) http://pclab.pl/thread23592-4.html 10*250 Zauważ że koleś nie miał żadnego dodatkowego chłodzenia na SB,NB,mosfetach itp... a na procku słaby [jak do takiego proca] Spire WR IV [proc 80 stopni wg Gigabyte'a...]a Vcore miał tylko +10 %... szkoda że nie zamieścił dowodów... pogadaj z kolesmie to może się czegoś dowiesz... Tamte linki zamieściłem ponieważ ten koleś co to pisał jest raczej pewny... i można mu wierzyć w jego wyniki... A co do tej płyty GA-7VT880 pro to jest ok [w końcu giguś dał większą regulację napięć [tzn już mamy noramlnie a nie %] i regulacja mnożnika w biosie]i ale nie ma BLOKAD PCI/AGP więć odpada na starcie... Na TWOIM miejscu chyba jednak bym kupił DFI [jak kupujesz Hynixy to zakładam że chcesz FSB ok 250...] a sam bym pewnie wybrał bym Gigabytea bo wiem na czym "stoje" jeszce nigdy nie miałem problemów ze swoją płytą [a poaztym 4 miechy bez zwisu :)].... niechce się z nikim kłucić to tylko taka moja skromna opinia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 DFI mozna wszystko ustawic chodzi mi o to ze tam jest tyle opcji ze w zadnym innym biosie tyle nie widzialem, jest to naprawde wypasiona plyta moze i czesto pada ale po extremalnym OC, moj kumpel kupic niedawno ta DFI i plytka prezentuje sie wysmienicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...